Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec a marcat primul său gol la Muaither. Atacantul român a făcut instrucţie cu apărarea campioanei din Qatar | VIDEO

Denis Alibec a marcat primul său gol la Muaither. Atacantul român a făcut instrucţie cu apărarea campioanei din Qatar | VIDEO

Stranieri

Comentarii

Denis Alibec (32 de ani) este ”on-fire” la noua sa echipă. Fostul atacant al celor de la Farul Constanţa a marcat pentru Muaither.

Denis Alibec a marcat primul său gol la Muaither. Atacantul român şi-a bătut joc de apărarea campioanei din Qatar | VIDEO

Denis Alibec a reuşit primul său gol la Muaither. Aceasta a întâlnit-o, în deplasare, pe Al-Duhail, campioana en-titre a Qatarului.

Gazdele au deschis scorul, prin Olunga, încă din minutul 9, dar până la pauză oaspeţii au egalat pe tabelă.

Cel care a marcat a fost nimeni altul decât internaţionalul român Denis Alibec. 

Acesta a punctat în minutul 37, după ce i-a ”furat” mingea fundaşului advers şi nu a stat prea mult la discuţii cu portarul lui Al-Duhail, pe care l-a executat imediat.

Meciul cu Al-Duhail este al doilea jucat de Alibec la Muaither. În prima partidă, atacantul român a fost rezervă şi a evoluat 24 de minute în înfrângerea contra celor de la Al-Wakra, scor 0-3.

Denis Alibec a ajuns la Muaither, în Qatar, în urmă cu 10 zile, la data de 15 august, după câteva meciuri foarte bune făcute la Farul şi în acest început de sezon.

Afla mai multe despre: denis alibecstranieriqatar 

viewscnt
Articole similare