Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Relu Stoian, după ce şi-a îngropat echipa în Oţelul - Voluntari 2-2: ”Din cauza mea s-au pierdut două puncte. Ne dorim să fim în play-off”

Relu Stoian, după ce şi-a îngropat echipa în Oţelul - Voluntari 2-2: ”Din cauza mea s-au pierdut două puncte. Ne dorim să fim în play-off”

Oțelul Galați

Comentarii

Portarul celor de la Oţelul Galaţi, Relu Stoian (27 de ani), a tras concluziile după remiza cu FC Voluntari, în Superligă.

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, meciul disputat în compania formaţiei FC Voluntari, în meciul de debut al etapei a şaptea din Superligă.

Ilfovenii au egalat în numai trei minute, în timp ce gălăţenii au rămăs încă fără victorie de la revenirea în prima ligă.

La Galaţi, gazdele au deschis scorul din penalty în minutul 27, după ce Paz l-a faultat pe Cisotti în careu şi acesta a executat tot el, transformând pentru 1-0. 

În minutul 41, Alex Pop, golgheterul Oţelului, a înscris, majorând scorul la 2-0 pentru gazde. 

Repriza secundă a curs fără evenimente până în minutul 77, când Adăscăliţei a luftat la o minge simplă, păcălindu-l pe portarul Stoian, iar Dumiter a profitat de cadou şi a redus din diferenţă. 

După numai trei minute, ilfovenii au egalat printr-un jucător aflat la debut în Superligă, Andreas Niţă. Acesta a primit pasa de la Dumiter şi l-a învins fără probleme pe Stoian.

Relu Stoian, după ce şi-a îngropat echipă în Oţelul - Voluntari 2-2: ”Din cauza mea s-au pierdut două puncte”

La finalul meciului, portarul Relu Stoian a venit la flash-interviu tot numai un zâmbe, şi-a prezentat scuzele pentru prestaţia sa extrem de slabă şi şi-a asumat rezultatul echipei.

”Nu ne-am sincronizat, nu am comunicat şi a apărut această greşeală. Este o seară neagră pentru mine, dar şi pentru toată echipa. Îmi asum acest rezultat, din cauza mea s-au pierdut două puncte. 

100% câştigam dacă nu apărea greşeala mea. Presiunea rezultatului poate ne-a făcut să facem un pas înapoi, iar asta a fost istoria jocului. Astăzi am fost foarte aproape de victorie, dar asta a fost. 

Este un campionat greu, noi suntem o nou-promovată şi încercăm să dăm totul la fiecare meci. E prematur să vorbim de retrogradare, mai sunt multe meciuri. Avem un obiectiv: ne dorim să fim în play-off”, a declarat Relu Stoian, după meci.

În urma acestui rezultat, Oţelul a ajuns la al şaselea meci egal în şapte etape şi, cu 6 puncte, se află pe locul 12.

Afla mai multe despre: relu stoianotelul galatisuperliga 

viewscnt
Articole similare