Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Adrian Mititelu a rostit numele antrenorului dorit la FC U Craiova 1948: ”Azi am vorbit cu el. O să plece toată lumea dintre cei care sunt acum”

BREAKING | Adrian Mititelu a rostit numele antrenorului dorit la FC U Craiova 1948: ”Azi am vorbit cu el. O să plece toată lumea dintre cei care sunt acum”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a decis că vrea să facă un pas în spate la FC U Craiova 1948 şi a anunţat numele antrenorului care este considerat ca primă variantă în Bănie.

FC U Craiova 1948 a fost învînsă, pe teren propriu, de Rapid, scor 3-5, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii. 

Aurelian Chiţu, atacantul Craiovei, şi Albion Rrahmani, aflat la debut în tricoul Rapidului, au reuşit să înscrie câte o ”dublă”.

Ceilalţi marcatori ai partidei au fost Lacroix, pentru olteni, respectiv Dugandzic, Săpunaru şi Petrila, de partea giuleştenilor.

Adrian Mititelu a rostit numele antrenorului dorit la FC U Craiova 1948 ”Azi am vorbit cu el”. Când ar putea fi numit oficial

La finalul meciului, Adrian Mititelu a făcut un anunţ surprinzător şi a dezvăluit că se va retrage de la FC U Craiova 1948.

Activitatea de la clubul din Bănie ar urma să fie condusă de fiul său, care va fi susţinut şi de alţi oameni în conducere.

De asemenea, omul de afaceri a precizat că va aduce la echipă un nou preşedinte şi un nou antrenor, dar să fie cu nume sonor.

Una dintre variantele luate în considerare pentru postul de antrenor principal este Marius Şumudică, un tehnician cu o carte de vizită puternică, impresionantă.

Interesul lui Mititelu pentru Şumudică nu este nou. Campionul României din 2016, cu Astra, a mai fost dorit în Bănie şi în trecut, dar pretenţiile financiare ale acestuia au fost considerate uşor exagerate de finanţatorul Craioei.

Săptămâna care vine vom angaja un preşedinte, un ajutor de preşedinte, un antrenor cu tot staff-ul lui, care să mai fi câştigat ceva la viaţa lor.

Vreau un antrenor titrat, să vedem, poate iese. Cu Şumudică am mai vorbit, chiar azi am avut cu el câteva mesaje. Mai sunt şi alţii pe listă.

O să plece toată lumea dintre cei care sunt acum şi vor veni alţii noi, ca să facă treabă de la zero”, a declarat Adrian Mititelu, după ultimul eşec din Bănie.

La meciul cu Rapid, FC U Craiova a fost condusă de antrenorul interimar Dan Vasilică, după îndepărtarea lui Nicolae Dică de la echipă.

Afla mai multe despre: craiovaadrian mititelumarius sumudicasuperliga 

viewscnt
Articole similare