Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, lăudat că nu a mers la FC U Craiova: ”Aşa e corect. Nu poate să fie Dică şi să fie dat afară în cinci etape” | EXCLUSIV

Şumudică, lăudat că nu a mers la FC U Craiova: ”Aşa e corect. Nu poate să fie Dică şi să fie dat afară în cinci etape” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Imediat după eşecul cu Rapid, Adrian Mititelu a ieşit public şi a anunţat că nu se va mai implica la FC U Craiova 1948, iar în Bănie vor veni un nou antrenor şi un nou preşedinte. Ţintele au fost clare: Marius Şumudică şi Florin Prunea.

Planul gândit de Adrian Mititelu şi noua conducere a lui FC U Craiova a eşuat. Marius Şumudică şi Florin Prunea n-au ajuns la un acord cu echipa din Oltenia.

Imediat după ce şi-a anunţat retragerea din boardul clubului FC U Craiova, Adrian Mititelu şi oamenii din jurul său au dat asaltul final pentru banca tehnică şi postul de preşedinte.

Au fost doriţi Marius Şumudică şi Florin Prunea, la pachet, dar nici unul nu a acceptat, în cele din urmă, să se alăture noului proiect din Bănie.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani nu a mai ajuns la Craiova deoarece contractul pe care l-ar fi dorit nu a fost pe placul lui Mititelu.

Şumudică, aplaudat că nu a mers la FC U Craiova: ”Nu poate să fie Dică şi să fie dat afară în cinci etape” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a fost de acord cu alegerea lui Marius Şumudică de a nu merge la Craiova, dându-l chiar şi exemplu pentru alţi antrenori despre cum ar trebui să procedeze în situaţii similare când ar veni vorba de vreo ofertă de la clubul lui Adrian Mititelu.

”Nu credeam că se duce Şumudică la Craiova. Tot timpul ziceau că e prea scump, că n-avem bani. Şumudică tot spunea că sunt profesionist, câştig cât merit, iar Craiova nu era dispusă. 

Mi se pare că a făcut foarte corect. Aşa trebuie să facă tot timpul. Nu poate să fie Dică şi să fie dat afară în cinci etape. Aşa e corect. <<Mă dai afară, îmi plăteşti contractul până la final>>.

La Prunea nu ştiu. Am crezut că merge şi aduce un antrenor care să mai fi câştigat ceva”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Chestionat dacă are încredere în decizia lui Adrian Mititelu de a face un pas în spate din managementul clubului FC U Craiova, ”Pandi” a răspuns în stilul caracteristic: ”Astăzi da, mâine dimineaţă nu mai ştiu”.

Afla mai multe despre: craiovamarius sumudicaadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare