Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA, nevoită să plece din Arad! Pe ce stadion va juca ”Bătrâna Doamnă” următoarele meciuri din campionat

UTA, nevoită să plece din Arad! Pe ce stadion va juca ”Bătrâna Doamnă” următoarele meciuri din campionat

Superliga

Comentarii

UTA nu va mai juca pe Arena Francisc Neuman partidele de pe teren propriu, pentru o perioadă de minim două luni şi jumătate.

Gazonul stadionului din Arad va fi înlocuit, iar oficialii formaţiei lui Mircea Rednic au început deja să se gândească la o posibilă soluţie. Printre variante se numără Stadionul Gaz Metan din Mediaş, Cluj Arena, dar şi Municipalul din Sibiu. Într-un interviu acordat pentru specialarad.ro, Mircea Rednic a dezvăluit că lucrările pentru reabilitarea gazonului vor începe la mijlocul lunii septembrie, după meciul pe care formaţia sa îl va juca contra Universităţii Cluj.

UTA nu va juca la Arad derby-urile cu Dinamo şi Rapid!

”Am înţeles că inclusiv cu Universitatea Cluj se joacă la Arad. Au fost oamenii care vor să se apuce de treabă, au făcut măsurători la stadion, iar eu m-am văzut cu primarul ieri la Cupa Aradului. I-am sugerat să facem lucrarea din mai anul viitor, căci va conta că meciurile cu Rapid şi Dinamo vor fi în deplasare.

El mi-a spus că după meciul cu Universitatea Cluj începe, căci e bine să terminăm odată cu problemele avute. Mi s-a spus că două luni şi jumătate va dura schimbarea gazonului, doar că ştiţi ce înseamnă asta în România. Problema e unde vom juca, ce soluţii avem. Avem Cluj, Sibiu sau Mediaş, de exemplu Severinul nu l-am luat în calcul, căci se ajunge greu acolo, pe serpentine. Prefer pe autostradă, Sibiu sau Mediaş, eu aş vrea şi pentru fani una din astea două locaţii”, a declarat Rednic, pentru specialarad.ro.

În cazul în care termenul lucrărilor nu se va prelungi, UTA va juca în afara Aradului meciurile cu Voluntari, Rapid, Dinamo, Oţelul şi Hermannstadt. Până atunci, UTA mai are de jucat cu FCSB (acasă), Dumbrăviţa (deplasare) şi Farul Constanţa (deplasare).

 

 

Afla mai multe despre: utamircea rednic 

viewscnt
Articole similare