Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bănel Nicoliţă s-a dus la un meci jucat de FCSB şi a început să plângă. ”Mi-aş fi dorit şi eu să fiu pe teren”

Bănel Nicoliţă s-a dus la un meci jucat de FCSB şi a început să plângă.  ”Mi-aş fi dorit şi eu să fiu pe teren”

Superliga

Comentarii

Bănel Nicoliţă rămâne unul dintre cei mai înfocaţi fani ai FCSB-ului. Fostul jucător al vicecampioanei României a retrăit momentele unice pe care le-a petrecut în tricoul roş-albaştrilor, la meciul cu CFR Cluj, care a consemnat revenirea FCSB-ului în Ghencea după opt ani.

Bănel Nicoliţă a evoluat pentru FCSB în perioada 2005-2011 şi a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători din lotul roş-albaştrilor la acea vreme, datorită atitudinii şi a efortului uriaş depus la fiecare partidă. 

Nicoliţă, emoţionat până la lacrimi de revenirea FCSB-ului în Ghencea

FCSB a reuşit să primească acceptul pentru a organiza un meci pe Stadionul Steaua, lucru ce părea puţin probabil în urmă cu ceva vreme. Vicecampioana României s-a impus în Ghencea contra CFR-ului, scor 1-0, în faţa unui stadion plin. La două săptămâni distanţă, roş-albaştrii au bifat cea de-a doua partidă în ”Templul fotbalului românesc” de la renovarea acestuia, contra lui Nordsjaelland, scor 0-0.

Bănel Nicoliţă a fost prezent la partida cu CFR şi retrăit cu lacrimi în ochi momentele în care ridica în picioarele tribunele din Ghencea.

”Am fost la meciul de inaugurare al FCSB-ului, cu CFR-ul, în care am plâns. Sincer...de bucurie am plâns, pentru că mi-aş fi dorit să fiu şi eu pe teren în momentul ăla. (n.r. Pe Ghencea?) Pe Ghencea. Au văzut şi ei cine este cea mai iubita echipa din România, FCSB””, a spus Bănel Nicoliţă, în exclusivitate pentru Orange Sport.

”Jardel”, convins că FCSB are prima şansă la titlu

(n.r. Este FCSB favorită la titlu?) Cu siguranţă! Nu au mai avut un start atât de bun de campionat de mult timp. Campionatul îţi da valoare, şi atunci când joci Champions League, aţi văzut cât de frumos este”, a adăugat Nicoliţă.

Bănel Nicoliţă a câştigat două titluri, două Cupe şi o Supercupă a României în tricoul FCSB-ului. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru CS Făurei, Saint-Etienne, Nantes, Viitorul Constanţa, Asa Tg. Mureş şi Aris Limassol.

”Am fost la meciul de inaugurare al FCSB-ului, cu CFR-ul, în care am plâns. Sincer...de bucurie am plâns, pentru că mi-aş fi dorit să fiu şi eu pe teren în momentul ăla. (n.r. Pe Ghencea?) Pe Ghencea. Au văzut şi ei cine este cea mai iubita echipa din România, FCSB 

(n.r. Este FCSB favorită la titlu?) Cu siguranţă! Nu au mai avut un start atât de bun de campionat de mult timp. Campionatul îţi da valoare, şi atunci când joci Champions League, aţi văzut cât de frumos este”, a spus Bănel Nicoliţă, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbbănel nicoliţă 

viewscnt
Articole similare