Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contre între Adrian Mititelu şi fanii Craiovei: ”Şumudică se bătea cu toţi, se lua cu ei de gât” / Lăsaţi-mă cu sfaturile voastre obosite”

Contre între Adrian Mititelu şi fanii Craiovei: ”Şumudică se bătea cu toţi, se lua cu ei de gât” / Lăsaţi-mă cu sfaturile voastre obosite”

FC U Craiova

Comentarii

Situaţia de la FC U Craiova este foarte tensionată în aceste zile, mai ales după refuzurile primite din partea lui Marius Şumudică (52 de ani) şi a lui Florin Prunea (55 de ani) de a veni în Bănie.

FC U Craiova 1948 a fost refuzată pe rând, în ultimele ore, atât de Marius Şumudică, cât şi de Florin Prunea.

E dezamăgire mare în Bănie, iar suporterii îi cer socoteală lui Adrian Mititelu pentru că nu a reuşit să îl aducă pe Marius Şumudică antrenor la FC U Craiova.

Contre între Adrian Mititelu şi fanii Craiovei: ”Şumudică se bătea cu toţi, se lua cu ei de gât” / Lăsaţi-mă cu sfaturile voastre obosite”

Fanii îl consideră pe Şumudică omul potrivit pentru a redresa echipa olteană şi i-au cerut socoteală lui Mititelu faptul că a ratat această pistă.

”Sunt dezamăgit, Şumudică se bătea cu toţi, se lua cu ei de gât. Sunt banii dumneavoastră până la urmă, dar asta simt acum...”, a scris, pe Facebook, unul dintre suporterii Craiovei, la un status publicat de Adrian Mititelu.

Comentariul fanului oltean dezamăgit nu a rămas fără replică din partea lui Mititelu, care i-a răspuns într-un mod categoric.

 ”Eşti dezamăgit! Incredibil, unde am ajuns, să daţi voi sfaturi! Vezi-ţi de afacerile tale, nu mai duce grija noastră!

Lăsaţi-mă cu sfaturile voastre obosite, bazate pe opinii ieftine, pornite din mintea unora care nu au mişcat o piatră în viaţa lor. Nu v-am cerut sfaturi, nu de asta am nevoie.

Alţii mai pricepuţi nu înseamnă oricum şi în orice condiţii. Termenul ’mai pricepuţi’ are conotaţii largi, nu înseamnă că suntem dispuşi să acceptăm pretenţiile extrem de exagerate ale unora”, a fost replica lui Mititelu.

FC U Craiova se clasează pe locul 13, cu şase puncte acumulate în şapte etape, iar golaverajul este unul incredibil, de 14-18.

Adrian Mititelu Jr.: ”Au picat discuţiile cu Şumudică şi Prunea”

”Au picat discuţiile cu Şumudică şi cu Florin Prunea. Nu ne-am înţeles. Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova. Ne vom orienta şi vom încerca să aducem un preşedinte şi un antrenor profesionişti cu care să facem treabă şi să urcăm cât mai sus în clasament şi să ne atingem obiectivele.

Nu vreau să intru în amănunte, nu ne-am înţeles la clauzele contractuale. Îmi pare rău că nu am bătut palma, dar ce pot să vă spun 100% este că nici Florin Prunea, nici Marius Şumudică nu vor veni la Craiova.

Discuţiile sunt sistate definitiv. Le mulţumesc mult pentru disponibilitate, dar din păcate se mai întâmplă. Vom aduce şi jucători, nu numai antrenor şi preşedinte.

O să facem o echipă puternică, avem şi acum o astfel de echipă, dar vom încerca să aducem ordine şi disciplină, astfel încât această echipă frumoasă să îşi atingă obiectivele”, afirma Adrian Mititelu Jr., potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: craiovaadrian mititelumarius sumudica 

viewscnt
Articole similare