Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu l-a desfiinţat pe Marius Şumudică după ce n-a mai ajuns la FCU Craiova. ”Adiţă chiar te-a dorit, dar tu ai crezut că este un copil. Din asta trăieşti”

Adrian Mititelu l-a desfiinţat pe Marius Şumudică după ce n-a mai ajuns la FCU Craiova. ”Adiţă chiar te-a dorit, dar tu ai crezut că este un copil. Din asta trăieşti”

Superliga

Comentarii

Familia Mititelu îşi continuă războiul cu Marius Şumudică. La doar câteva minute după ce Adrian Mititelu l-a atacat pe Facebook pe fostul antrenor al Rapidului, fiul său a publicat detaliile contractului pe care i l-a propus pentru a deveni tehnicianul lui FCU Craiova.

Marius Şumudică nu a mai ajuns la o înţelegere cu oficialii echipei din Bănie, după ce în urmă cu câteva zile părea doar o chestiune de timp până când ”Şumi-Gol” va reveni oficial pe banca unei echipe din Superligă. 

Adrian Mititelu l-a desfiinţat pe Marius Şumudică. ”Adiţă chiar te-a dorit, dar tu ai crezut că este un copil. Din asta trăieşti”

Şumudică a fost acuzat de Adrian Mititelu de faptul că a încercat să profite de fiul său în vederea obţinerii unui contract mai avantajos. Mai mult decât atât, Mititelu a ameninţat că va publica nişte mesaje private cu Şumudică, în care tehnicianul îşi exprima dorinţa de a antrena gruparea din Bănie.

”Măi, Şumudică, vrei să dau nişte vocale de ale tale la presă, să se convingă lumea cât de mult ai cerşit postul? Adiţă (n.r. Adrian Mititelu junior) chiar te-a dorit, tu însă ai crezut că este un copil. O avea 26 de ani,dar gândeşte ca unul de 36! De când ai plecat de la Astra, n-ai mai antrenat pe nimeni. Eşti doar un vânător de clauze. Din asta trăieşti! Te-au făcut antrenor Alibec, Budescu şi alţi jucători de la Astra!”, a scris Adrian Mititelu, pe contul său oficial de Facebook.

Adrian Mititelu junior: "Acesta e contractul pe care Marius Şumudică 'l-ar fi acceptat la începutul carierei'"

"Pe acest contract am bătut palma fizic cu Marius Şumudică aseară, urmând ca în cursul zilei de azi să semnăm contractul, avocatul dumnealui vrând să mai adauge 2-3 clauze ce ţineau strict de legalitatea contractului. 

În total, Marius Şumudică + staful dumnealui însumau pentru club 350.000 de euro net (fără taxe) + prime în 10 luni de zile. 

Acesta e contractul pe care Marius Şumudică 'l-ar fi acceptat la începutul carierei'", a scris, pe Facebook, fiul lui Adrian Mititelu. 
 
Apoi, Adrian Mititelu junior a defalcat suma, a oferit salariul antrenorului şi membrilor stafului şi a oferit bonusurile de performanţă. 

"CONTRACTUL PROPUS ANTRENORULUI MARIUS SUMUDICA :

- 50.000 euro net prima de instalare (30.000 euro la semnare, 20.000 euro pana la 01.01.2024)

- 15.000 euro net / luna

- 1000 euro net / victorie

- 1000 euro net / cazare lunara

- 25.000 euro net / daca se califica in play-off

- 50.000 euro net / daca se castiga Cupa Romaniei

- 10.000 euro net / daca joaca meciul de baraj Europa

- 20.000 euro net / daca se califica in Europa

- clauza de reziliere unilaterala a contractului in valoare de 150.000 euro net.

- daca pana la data de 15 martie 2024 echipa nu se situeaza minim pe locul 8 sau la cel mult 3 puncte de locul 8, clubul poate denunta unilateral contractul cu plata salariilor la zi.

- daca echipa se califica in play-off sau joaca meciul de baraj pentru Europa, contractul se prelungeste de drept pentru inca un an de zile sub aceleasi conditii.

STAFFUL LUI MARIUS SUMUDICA :

- antrenor secund - 4000 euro net / luna + prime

- antrenor secund II - 4000 euro net / luna + prime

- preparator fizic (cumnatul sau) - 4000 euro net / luna + prime

- analist video (fiul sau) - 3000 euro net / luna + prime", a transmis Adrian Mititelu junior, după ce negocierile pentru aducerea lui Marius Şumudică la FC U Craiova 1948 au picat. 

 

Afla mai multe despre: marius şumudicăadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare