Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este urât, urât, urât de tot”. Panduru, scos din sărite de simularea lui Budescu: ”Nu mă aşteptam să văd” | VIDEO

”Este urât, urât, urât de tot”. Panduru, scos din sărite de simularea lui Budescu: ”Nu mă aşteptam să văd” | VIDEO

Farul Constanța

Comentarii

Constantin Budescu (34 de ani) l-a supărat pe Basarab Panduru (53 de ani), după meciul câştigat de Farul Constanţa contra formaţiei Universitatea Craiova. Deşi a jucat puţin mai mult de 30 de minute, ”Budi” l-a impresionat pe ”Pandi” într-un mod negativ.

Farul Constanţa nu a stat foarte mult la discuţii cu Universitatea Craiova şi a ”executat-o” încă din prima repriză. 

Scorul final, 2-0, a fost stabilit de Louis Munteanu, care, întors sub comanda lui Gică Hagi, a adus prima victorie pentru ”marinari” după trei eşecuri la rând în campionat.

Aşa cum era de aşteptat, ”Regele” a avut în vedere şi returul cu HJK Helsinki, astfel că a început partida cu oltenii fără Budescu şi Tudor Băluţă în echipa de start.

Cei doi au fost introduşi în minutul 58, Budescu luându-i locul în teren lui Ionuţ Vînă, dar prestaţia mijlocaşului de 34 de ani a fost una ştearsă.

”Este urât, urât, urât de tot”. Panduru, scos din sărite de simularea lui Budescu: ”Nu mă aşteptam să văd” | VIDEO

Basarab Panduru a fost necruţător cu Budescu, după ce ”magicianul” de la mijlocul Farului a simulat în urma unui duel cu Danciu, jucătorul Craiovei.

După ce a văzut mai multe reluări cu respectiva fază, expertul Orange Sport nu l-a iertat pe veteranul campioanei României.

”N-a făcut nimic deosebit, dar a cerut un penalty, nu ştiu dacă a fost ceva acolo, mai degrabă nu, şi o simulare cum nici nu mă aşteptam să o văd. 

Să te ţii cu mâna de faţă la Danciu, nici nu-ţi dă, te atinge pe umăr, puţi, şi te ţii în halul ăsta aşa. Cred că este urât, urât, urât de tot.

Bîrsan habar n-are ce dă la faza asta, nu ştie nici el ce dă. Deci aici aşa ceva, să ceri asta, Budescu, uită-te şi tu”, a declarat Panduru la Orange Sport.

Reacţia lui Budescu, după Farul - Univesitatea Craiova 2-0: ”Am câştigat de o manieră clară”

"Ne bucuram de această victorie. Veneam după nişte rezultate slabe, este o victorie meritată. Am mai avut ceva şanse, au avut şi ei. Mai puteam marca un gol, dar nu mai contează scorul acum.

Am făcut un joc bun şi am câştigat de o manieră clară. Urmează meciul de joi şi trebuie să îl câştigăm şi să ne calificăm. Putem scrie istorie, dar nu am obţinut nimic până acum.

O să fie un gazon sintetic şi trebuie să ne adaptăm de la început şi să ne calificăm în grupe, pentru că merităm", afirma Budescu, după meci.

Afla mai multe despre: farulconstantin budescubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare