Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Execuţia lui Budescu l-a lăsat fără cuvinte pe Panduru: ”Aoleu, ai pe cine să suni?”. ”Magicianul”, adus cu ”exterioarele” pe pământ: ”Încă are probleme cu greutatea” | EXCLUSIV

Execuţia lui Budescu l-a lăsat fără cuvinte pe Panduru: ”Aoleu, ai pe cine să suni?”. ”Magicianul”, adus cu ”exterioarele” pe pământ: ”Încă are probleme cu greutatea” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Constantin Budescu (34 de ani) este noua senzaţie a lui Gică Hagi de la Farul Constanţa. După plecarea lui Denis Alibec, mijlocaşul sosit recent de la Petrolul a preluat ştacheta şi a devenit responsabil cu magia de pe teren în echipa ”Regelui”.

Farul Constanţa s-a calificat în play-off-ul Conference League, câştigând şi manşa secundă cu Flora Tallinn, în deplasare, scor 2-0, în turul trei preliminar al competiţiei. În tur, scorul a fost 3-0 pentru echipa lui Gică Hagi.

Golurile partidei disputate pe stadionul Lillekula din Tallinn au fost marcate de Rivaldinho ‘3 şi Constantin Budescu ’18.

Panduru, genial după golul lui Budescu: ”Aoleu, ai pe cine să suni?”. Avertisment pentru ”Magician”: ”Încă are probleme cu greutatea” | EXCLUSIV

Execuţia mijlocaşului în vârstă de 34 de ani a fost magnifică. A prins un exterior de la marginea careului de 16 metri, cu efect, iar portarul advers nu a mai avut ce face, doar să admire măiastra execuţie a ”Magicianului” de la Farul.

În studioul Orange Sport, după ce au tras concluziile asupra meciului, Basarab Panduru şi Florin Răducioiu au fost extaziaţi de golul lui Budescu.

”(n.r. către Răducioiu) Aoleu, ai pe cine să suni? Cred că nici ăia mari nu ştiu aşa. Poate doar Quaresma. E frumos rău de tot golul ăsta. Faci o fractura de gleznă de n -ai treaba daca dai aşa.

Poate (n.r. la Farul) e stilul de joc care i se potriveşte. Să joci la o echipa unde 70% din meci să stea la 30 de metri de poarta adversă e exact ce are nevoie, îi vine ca o mănuşă. Acum are şi cui să dea pase. Cred că e perfect pentru el.

Cred că vine într-un grup corect. Depinde doar de el, dacă ascultă de Hagi. Lui Alibec i-a ieşit. Şi Budescu poate. Şumudică mai era un antrenor care a mai ştiut cum să-l joace”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

De asemenea, Florin Răducioiu a remarcat şi el calităţile tehnice indiscutabile alui lui Constantin Budescu, dar a atras atenţia şi asupra unui aspect negativ.

”(n.r. dacă se poate reinventa) Dacă vedem exemplul lui Alibec, atunci da. După părerea mea, încă are probleme cu greutatea. Nu am datele sale exacte, cred că vreo trei-patru kilograme. Dar poate repeta exemplul lui Alibec.

Legat de calităţile sale tehnice, e foarte important că e mai aproape de poarta adversă. Farul e o echipă care domină. Energiile pe care el le consumă să fie mai bine pentru partea ofensivă. Îi poate folosi foarte mult lui Hagi”, a adăugat Răducioiu.

Farul va juca în play-off împotriva echipei eliminate din "dubla" Qarabag (Azerbaidjan) - HJK Helsinki (Finlanda), din turul trei preliminar al Ligii Europa.

Afla mai multe despre: farulconstantin budescugol budescu 

viewscnt
Articole similare