Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, un antrenor fericit după victoria categorică cu Flora Tallinn. ”Regele” ştie unde mai are de lucrat Budescu. ”Trebuie să îşi ridice standardul”

Gică Hagi, un antrenor fericit după victoria categorică cu Flora Tallinn. ”Regele” ştie unde mai are de lucrat Budescu. ”Trebuie să îşi ridice standardul”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a învins joi, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia estonă Flora Tallinn, în meciul tur din turul trei preliminar al Conference League.

La Ovidiu, Farul a deschis scorul în startul reprizei secunde, în minutul 48, când Budescu – aflat la primul meci în tricoul constănţenilor, i-a pasat lui Alibec, acesta a făcut o cursă şi a şutat din careu, la colţul lung pentru 1-0.

Tot Alibec a rămas omul periculos al Farului în următoarea perioadă, minutele 54 şi 60, pentru ca în minutul 80, acelaşi Alibec să profite de greşeala lui Lilander, şut din afara careului care a nimerit bara, balonul a revenit în teren, iar Budescu a înscris pentru 2-0. Flora a ratat două ocazii în minutele de final, dar Farul merge în Estonia cu un avantaj de trei goluri pentru calificarea în play-off, pentru că Diogo Queiros a stabilit scorul final, în minutul 90+5.

Fizicul, punctul slab al lui Budescu, în opinia lui Hagi

”S-a văzut puţină oboseală în prima repriză, dar am meritat victoria, cu toate că adversarul a avut două ocazii clare în partea a doua. Am marcat, ne-a ieşit şi mă bucur pentru că aveam nevoie de această victorie.

(n.r. despre Budescu) Un jucător antrenat, a fost în pregătire, mai trebuie să îşi ridice standardul, din punct de vedere fizic, dar contăm pe experienţa lui. Este un jucător care ştie să interpreteze fotbalul. Alibec avea nevoie de un om cu care să se înţeleagă bine.

Calitatea lui este de număr 10, cum am avut Cernat, Eric, pe Ianis (n.r. Hagi)...Decarilor le dau protagonism, pentru că au nevoie de responsabilitate. Îi responsabilizez. (n.r. despre Băluţă) Băluţă pleacă numai afară, nu pentru că nu vreau eu, ci pentru că el îşi doreşte să plece în afară”, a declarat Gică Hagi după meci, potrvit Prima Sport.

Returul va avea loc în Estonia peste o săptămână.

 

 
 
 

Afla mai multe despre: hagifarul constanţaalibecbudescu 

viewscnt
Articole similare