Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "M-a sunat!". Şumudică, back in business! Ofertă din Superligă, după ce a refuzat U Cluj

BREAKING | "M-a sunat!". Şumudică, back in business! Ofertă din Superligă, după ce a refuzat U Cluj

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică (52 de ani) este dorit la o echipă din Superligă, prima ofertă după ce a renunţat postul de analist TV şi a anunţat că e gata să revină în antrenorat. "Şumi" a refuzat U Cluj, dar o altă echipă din România este interesată de aducerea sa pe banca tehnică, într-o situaţie de criză.

U Cluj a fost interesată de Marius Şumudică, antrenor pe care l-a dorit în locul lui Toni Petrea, dar tehnicianul nu duce lipsă de oferte. Şumudică are în continuare o cotă bună în România, chiar dacă n-a fost căutat de Rapid sau Universitatea Craiova când acestea au rămas fără antrenor.

Marius Şumudică a anunţat, miercuri, că renunţă la postul de analist TV pentru a reveni în antrenorat.

Marius Şumudică, back in business la o echipă din Superligă, pe modelul Astra Giurgiu

Totuşi, se pare că o echipă din Superligă este interesată de Marius Şumudică. Aflată în criză, FC Botoşani l-a schimbat pe Marius Croitoru şi îşi doreşte un alt Marius, Şumudică, pe banca tehnică.

Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, a dezvăluit că a fost sunat de Valeriu Iftime pentru a discuta despre posibilitatea aducerii lui Şumudică pe banca tehnică la FC Botoşani. Porumboiu îl încurajează pe Marius Şumudică să accepte să antreneze pe FC Botoşani, încrezător că poate redresa situaţia de la echipă.

"Căutaţi lista de antrenori de la Vaslui şi o să vedeţi cine va fi antrenor la Botoşani. Dacă ar fi după părerea mea, cel mai bine s-ar nimeri la Botoşani. El e în suferinţă, Botoşaniul e în suferinţă. El nu are angajament acum, cea mai fericită combinaţie ar fi asta”, a mai spus omul de afaceri care a dus Vasluiul pe locul 2 în Liga 1 în două rânduri, în urmă cu mai bine de un deceniu.

Cred că pleacă antrenor la Botoşani. E cea mai bună variantă pentru el şi pentru Botoşani. Varianta cea mai bună este să meargă acolo. Ştie şi cu şmecheria, şi cu ciocolata, şi cu biciul. Ar fi fraier dacă nu se duce", a declarat Adrian Porumboiu, conform iamsport.ro.

Marius Şumudică a fost campionul României cu Astra, în 2016.

Afla mai multe despre: marius sumudica ofertaoferta marius sumudica superligamarius sumudica superligasuperliga 

viewscnt
Articole similare