Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer de top la un club din Superligă. Nu s-a ales cu Dică, dar a adus un mijlocaş cu 10 selecţii la naţionala ţării sale

OFICIAL | Transfer de top la un club din Superligă. Nu s-a ales cu Dică, dar a adus un mijlocaş cu 10 selecţii la naţionala ţării sale

Superliga

Comentarii

Cel mai recent club care şi-a numit un nou antrenor a reuşit să facă şi un transfer interesant pentru nivelul Superligii.

OFICIAL | Transfer de top în Superligă. Clubul la care nu a ajuns Dică a adus un mijlocaş cu 10 selecţii la naţionala ţării sale

FC Botoşani anunţă transferul mijlocaşului central David Tweh, ultima oară la Hapoel Nof HaGalil, în divizia secundă din Israel.

În vârstă de 24 de ani, el este internaţional liberian a îmbrăcat tricoul ţării sale de 10 ori.

Mai mult, acesta este născut chiar în capitala Liberiei, Monrovia.

David Tweh a mai evoluat în carieră pentru Barrack YC (Liberia), Energetik-BGU, Dynamo Brest şi Rukh (toate din Belarus).

Mijlocaşul central liberian este cotat la 200.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

FC Botoşani are un nou antrenor

Rămasă fără antrenor încă din etapa a cincea a noului sezon din Superligă, FC Botoşani a bătut palma cu un nou tehnician.

Deşi a fost în negocieri avansate cu Nicolae Dică, Valeriu Iftime a ajuns la varianta Dan Alexa, astfel că cel supranumit ”Chirurgul” va deneni noul antrenor al moldovenilor.

Afla mai multe despre: superligabotosaninicolae dica 

viewscnt
Articole similare