Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică se întoarce în Superligă! Va antrena al treilea club în 2023

Nicolae Dică se întoarce în Superligă! Va antrena al treilea club în 2023

Fotbal

Comentarii

Nici nu s-a dezmeticit bine după experienţa eşuată de la FCU Craiova, iar Nicolae Dică (43 de ani) este gata de o nouă provocare în Superligă.

Potrivit informaţiilor oferite de gsp.ro, Nicolae Dică a ajuns la un acord FC Botoşani, acolo unde îl aştepta patronul Valeriu Iftime.

  • Nicolae Dică va antrena a trei echipă în Superligă, în 2023, după CS Mioveni şi FCU Craiova.

Nicolae Dică, noul antrenor al celor de la FC Botoşani

Potrivit sursei citate, Valeriu Iftime şi Nicolae Dică se vor întâlni duminică pentru a pune a punct ultimele detalii contractuale, înainte de semnarea actelor.

FC Botoşani se află într-o situaţie extrem de dificilă în acest start de sezon în Superligă. Se află pe penultima poziţie, cu doar 3 puncte adunate în 7 runde, fără victorie.

Nicolae Dică a fost dorit şi pe banca celor de la FC Argeş, după ce Alexandru Pelici a fost demis, însă fostul atacant a preferat să rămână pe prima scenă a fotbalului românesc.

  • ”Nick” a debutat în fotbalul mare la FC Argeş, club pe care l-a şi antrenat în două rânduri, ultima oară în 2019.

Nicolae Dică, despre experienţa de la FCU Craiova: ”Nu vreau să mă cert”

Nicolae Dică a rezistat doar o lună pe banca celor de la FCU Craiova. A preluat echipa la data de 7 iulie, în etapa a doua, după eşecul suferit de olteni cu FCSB (1-3), în runda inaugurală a noului sezon.

Dică a venit cu noi clarificări după ce a plecat din Oltenia.

Am văzut declaraţii pe la alte posturi că sunt cuminte. Da, sunt cuminte că aşa sunt eu, dar în sensul că nu vreau să mă cert, prefer să las de la mine şi să plec de acolo, dar nu cu ceartă. La asta s-a referit patronul când a zis”, a declarat Dică la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: nicolae dicavaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare