Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a făcut Marius Lăcătuş lui Dayro Moreno după ce columbianul a încercat să îl păcălească: ”Nu ştia el cine era ”Lăcă”. Direct în sus l-a dat şi s-a dus la vestiar!”

Ce i-a făcut Marius Lăcătuş lui Dayro Moreno după ce columbianul a încercat să îl păcălească: ”Nu ştia el cine era ”Lăcă”.  Direct în sus l-a dat şi s-a dus la vestiar!”

FCSB

Comentarii

Bănel Nicoliţă a povestit o întâmplare amuzantă cu Dayro Moreno.

Dayro Moreno a ajuns la FCSB în 2008, după ce Gigi Becali a plătit două milioane de euro celor de la Once Caldas. A preluat numărul 10 în 2009, de la Nicolae Dică, şi a marcat 13 goluri în 55 de meciuri strânse în toate competiţiile, timp în care a livrat şi cinci pase de gol.

Moreno a făcut parte din lotul FCSB în sezonul 2008/2009, când roş-albaştri s-au calificat în grupele Ligii Campionilor. Într-o grupă cu Bayern, Fiorentina şi Lyon, Dayro Moreno a jucat în toate partidele, dar n-a reuşit să marcheze sau să ofere pase de gol în competiţie stelelor.

În 2010 a plecat de la FCSB, înapoi la Once Caldas. De atunci, Dayro Moreno a mai jucat pentru Cluj Tijuana, Junior FC, Milionarios, Atletico Nacional, CA Talleres şi Oriente Petrolero.

Bănel Nicoliţă a povestit cum atacantul columbian a încercat să îi strecoare mingea printre picioare lui Mariu Lăcătuş. Totuşi, Moreno s-a lovit de caracterul puternic al fostului atacant, care l-a pus la punct. 

”Să-ţi spun eu o fază, cea mai tare, cu Dayro Moreno, când eram noi la Steaua, cu nea Marius Lăcătuş. Şi voia să-i dea mingea lui nea Marius printre picioare. Aveţi cuvântul meu de onoare. Când i-a tras nea Marius una... Direct! Aut! I-a băgat o alunecare, de l-a dat în sus! Direct!

Dayro a vrut să-i dea printre picioare lui nea Marius. Erau ambiţii, orgolii, ştiţi cum e... Dayro făcea figuri, era mai tânăr, râdea tot timpul. Era mai comic aşa. Şi tot îi spunea nea Marius: `Băi, dă drumul la minge! Pasează! Nu mai dribla!`Şi el tot dribla.

Şi a ajuns în momentul zero, la nea Marius. A vrut să i-o dea printre picioare. Când i-a tras una nea Marius... S-a terminat şi miuţa, tot. Se supărase puţin Dayro. S-a dus direct la vestiare. Nu a mai stat o secundă.

Am râs cu lacrimi. La început eram serioşi. Dar când nu mai era nea Marius, am râs toţi. Şi Dayro râdea, că a vrut să i-o dat printre picioare lui Lăcătuş. Nu ştia el cine era Lăcătuş”, a dezvăluit Bănel Nicoliţă, potrivit Fanatik.

Pe 1 ianuarie 2023, la exact 13 ani după despărţirea de FCSB, Moreno a revenit, din nou, la Once Caldas, formaţie cu care a semnat pentru a patra oară.

Moreno, legendă a Once Caldas

Considerat o adevărată legendă a Once Caldas, Dayro Moreno a însumat 211 apariţii şi 89 de goluri în tricoul cvadruplei campioane a Columbiei.

Fostul jucător de la FCSB a fost părtaş la două dintre acele titluri, dar şi la cea mai mare performanţă din istoria clubului, singura Copa Libertadores câştigată.

În contrast, în perioada petrecută la FCSB, jucătorul cu 31 de apariţii pentru naţionala Columbiei a reuşit să însumeze doar 13 goluri în 55 de partide, fără să câştige vreun trofeu.

Afla mai multe despre: fcsb-dayro moreno-liga 1 

viewscnt
Articole similare