Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a pus Vladimir Putin tinerei Kamila Valieva. Fata a avut o replică timidă

Ce i-a pus Vladimir Putin tinerei Kamila Valieva. Fata a avut o replică timidăgalerie foto

Jocurile olimpice

Comentarii

Vladimir Putin i-a primit la Kremlin pe medaliaţii de la Jocurile Olimpice Beijing 2022. Preşedintele Rusiei i-a acordat o atenţie specială unei tinere de 16 ani.

În plin război în Ucraina, Vladimir Putin a decis să-i primească la Kremlin pe sportivii care au câştigat medalii la Jocurile Olimpice Beijing 2022.

Toţi aceşti sportivi au fost premiaţi, însă numai cei care au câştigat medalia de aur au avut ocazia să stea faţă în faţă cu preşedintele Rusiei.

Ce i-a spus Vladimir Putin tinerei Kamila Valieva, care a împlinit 16 ani

Marţi, 26 aprilie, la Kremlin a fost organizat un eveniment dedicat sportivilor ruşi care au câştigat medalii la Jocurile Olimpice de la Beijing. Aceştia au fost premiaţi în bani şi au primit diferite medalii cu Ordinul Meritul pentru Patrie.

Însă doar cei care au câştigat medalii de aur au avut ocazia să-l întâlnească pe Vladimir Putin. Ceilalţi au fost întâmpinaţi şi premiaţi de oficiali ai Ministerului Sportului.

Printre cei care au stat vorbă cu preşedintele Rusiei a fost şi patinatoarea Kamila Valieva, care a ajutat echipa Rusiei să câştige aurul pe echipe, dar care a cărei probă a ieşit pozitivă la testul antidoping. Drept urmare, niciuna dintre echipele de pe podium n-au primit medaliile până când ancheta nu va ajunge la final.

Vladimir Putin i-a acordat o atenţie specială tinerei Kamila Valieva, care a împlinit 16 ani chiar în ziua de 26 aprilie. Preşedintele Rusiei a lăsat de înţeles că testul antidoping ar fi fost trucat, într-o conspiraţie mondială îndreptată împotriva sportivilor ruşi.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Vladimir Putin a încurajat-o pe tânăra patinatoare şi i-a transmis că trebuie să aibă multă forţă pentru a face faţă criticilor la adresa ei, pornite după scandalul de dopaj:

”Cel mai important este să nu dai atenţie. Eşti o fată foarte tânără, la o asemenea vârstă este greu să suporţi un astfel de val de critici, astfel de atacuri”, i-a transmis Vladimir Putin.

”Timpul a trecut, totul a trecut deja”, a răspuns timid Kamila Valieva.

”Cel mai important lucru este să ne unim pe plan intern. Tot ceea ce nu are legătură cu sportul trebuie aruncat. Mergi înainte şi o să ai succes. Hărnicia este un talent... Sportul înseamnă muncă grea. Totul este foarte greu acolo (n.r. pe gheaţă). Trebuie să dai totul din tine”, a mai spus Putin.

Ulterior, Vladimir Putin a ţinut un discurs în care a vorbit despre talentul Kamilei Valieva şi despre ceea ce înseamnă ea în patinajul artistic:

Desigur, toată ţara, fanii patinajului artistic din întreaga lume erau îngrijoraţi în special pentru Kamila. Ea a absorbit cele mai complexe elemente ale patinajului artistic: plasticitatea, frumuseţea, puterea şi tandreţea acestuia. Cu munca ei, a adus sportul la culmea artei, o astfel de perfecţiune nu poate fi atinsă în mod necinstiti.

Această perfecţiune nu poate fi obţinută într-un mod necinstit, prin folosirea unor mijloace suplimentare, prin recurgerea la manipulări. În patinajul artistic, toate aceste mijloace suplimentare sunt inutile, ştim şi înţelegem perfect acest lucru”, a completat Vladimir Putin.

Ca un fapt inedit, toţi sportivii au fost serviţi cu şampanie, mai puţin Kamila Valieva, căreia i-a fost pregătită o limonadă, deoarece este minoră.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: vladimir putin 

viewscnt
Articole similare