adplus-dvertising
You are here:

Ce i-a spus soţia lui Dan Şucu după ce a asistat la nebunia de pe stadionul Rapidului

Ce i-a spus soţia lui Dan Şucu după ce a asistat la nebunia de pe stadionul Rapiduluigalerie foto

Rapid

Comentarii

Dan Şucu se felicită pentru faptul că a decis să investească la Rapid şi dezvăluie o discuţie pe care a avut cu soţia lui.

În vară, Dan Şucu a cumpărat jumătate din acţiunile Rapidului. A fost una dintre cele mai importante mişcări din fotbalul românesc din ultimii ani.

Al nici jumătate de an distanţă, Dan Şucu a tras primele concluzii. Omul de afaceri susţine că este impresionat de ceea ce trăieşte ca acţionar la Rapid.

Ce reacţie a avut soţia lui Dan Şucu după ce a mers pe stadionul Rapid: ”M-a rugat să o mai iau”

Dan Şucu este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România, unde a devenit cunoscut după ce a înfiinţat şi dezvoltat marca Mobexpert.

În vară, el s-a decis să se implice financiar şi în Liga 1. El era deja sponsor al centrului de copii şi juniori al Rapidului, unde joacă şi cei doi fii ai săi, dar a decis să se implice şi mai mult de atât.

În momentul în care a preluat clubului, Dan Şucu a promis că va readuce echipa în vârful fotbalului românesc.

Până acum s-a ţinut de cuvânt şi se declară încântat de experienţa pe care o trăieşte ca acţionar la Rapid:

”Toate lucrurile par la locul lor, cel mai frumos stadion, cea mai frumoasă echipă, cei mai frumoşi suporteri, performanţe, posibilităţi materiale ca să mergem înainte. Doamne ajută, pare cel mai bun moment posibil!

N-am făcut o alegere în funcţie de profit, din punctul meu de vedere, este în mod cert o alegere cât se poate de bună.

Sunt absolut convins că şi din punct de vedere financiar nu va fi neaparat o pierdere”, a declarat Dan Şucu pentru sport.ro.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Omul de afaceri este susţinut intens şi de familia sa. Cei doi băieţi ai săi joacă la juniorii Rapidului, iar soţia sa, Diana Şucu, a fost văzută de mai multe ori la meciurile din Giuleşti.

De altfel, Dan Şucu susţine că soţia lui a fost foarte încântată de atmosferă şi i-a transmis că vrea să asiste la cât mai multe partide:

”Din punctul meu de vedere, este mult mai bine decât m-am aşteptat. Inclusiv soţiei i-a plăcut (atmosfera), nu m-am aşteptat, dar i-a plăcut foarte mult şi m-a rugat frumos să o mai iau şi o s-o iau cu mare plăcere”, a mai spus Dan Şucu la sport.ro.

viewscnt
Articole similare