Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce idee bună!”. Panduru s-a prins de strategia Rapidului. Ce pune la cale Adi Mutu | EXCLUSIV

”Ce idee bună!”. Panduru s-a prins de strategia Rapidului. Ce pune la cale Adi Mutu | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Basarab Panduru s-a prins de strategia Rapidului în legătură cu Ştefan Pănoiu, tânărul din pepiniera Rapidului.

”Ce idee bună!”. Panduru s-a prins de strategia Rapidului. Ce pune la cale Adi Mutu | EXCLUSIV 

Ştefan Pănoiu evoluează pe poziţia de mijlocaş central. Tânărul în vârstă de 19 ani a venit la Rapid de la SCM Rm. Vâlcea în anul 2019 şi l-a impresionat pe Daniel Pancu în cantonamentul din Antalya, unde a arătat o personalitate extrem de puternică pe teren, dar şi calităţi tehnice şi fizice foarte bune, în ciuda vârstei fragede.

Pănoiu a debutat în tricoul Rapidului în Liga 3, într-o partidă împotriva celor de la CS Afumaţi.

Ştefan este un tânăr de perspectivă, fiind convocat la naţionalele U18, U19 şi U20, debutând pentru cea din urmă, sub comanda lui Bogdan Lobonţ, într-un meci împotriva Portugaliei.

Sezonul acesta a primit încredere şi din partea lui Adi Mutu. Basarab Panduru l-a urmărit pe tânărul jucător şi a ajuns la următoarea concluzie: giuleştenii îl pregătesc pentru următorul sezon!

”Pănoiu care pentru sezonul viitor este important pentru că e eligibil. Cred că ei vor să îi dea mai mult acum, mai multe minute. Vor să îl vândă pe Sefer, să scoată bani pentru că nu o să mai fie eligibil şi, în acelaşi timp, să îi dea meciuri lui Pănoiu pentru ce urmează, pentru următorul sezon.

Pentru că anul viitor, când vor ataca titlul, să îl aibă în formă! Să îi dea meciuri încă de pe acum lui Pănoiu, ca să îl formeze. E foarte bună ideea!”, a declarat Panduru la Orange Sport. 

Un fotbalist de la Rapid, propus în Premier League: ”Cum să dai 65 de milioane când poţi să îl iei pe el? / Nu o să mai vedem asta la noi” | VIDEO EXCLUSIV

Afla mai multe despre: rapidpanoiu 

viewscnt
Articole similare