You are here:

Ce îi învaţă Dan Petrescu pe jucătorii de la CFR s-a adeverit cu FCSB: ”Poate să fie un clişeu, dar aşa e”

Ce îi învaţă Dan Petrescu pe jucătorii de la CFR s-a adeverit cu FCSB: ”Poate să fie un clişeu, dar aşa e”

CFR Cluj

Comentarii

Jucătorul celor de la CFR Cluj, Damjan Djokovic (34 de ani), a tras concluziile după remiza spectaculoasă cu FCSB, în Gruia.

CFR Cluj şi FCSB au remizat, scor 2-2, în etapa a noua din Superliga României, după un meci frumos în Gruia.

Louis Munteanu a marcat de două ori împotriva campioanei, care l-a dorit şi ea să-l transfere, dar oaspeţii au reuşit să revină pe tabelă prin golurile înscrise de Băluţă şi Dawa.

Dezvăluirea unui jucător de la CFR Cluj despre sfaturile primite: ”Antrenorul nostru spune mereu”

La finalul meciului, Damjan Djokovic a vorbit despre evoluţia din Gruia a celor două echipe. Actualul mijlocaş al CFR-ului a evoluat şi la FCSB, în prima parte a sezonului trecut.

”A fost un meci intens. Dacă înainte de meci zici că un egal merge, când e 2-0 şi ei fac 2-2 din greşelile noastre, e păcat. Trebuie să învăţăm această lecţie, să ţinem de scor. Şi antrenorul nostru spune mereu că 2-0 e un scor periculos, poate să fie un clişeu, dar aşa e.

(n.r. A fost un meci special pentru tine?) Ori de câte ori am jucat cu FCSB a fost un meci special, un derby, sunt echipele care se luptă pentru campionat.

Nu ştiu dacă se luptă 10 echipe la play-off, dar o să fie o luptă încinsă. Eu am venit doar de o lună, dar trebuie să reglăm ceva şi să nu mai luăm aşa multe goluri, să fim o echipă.

Întotdeauna a fost un adversar bun FCSB, acum se luptă şi pe trei fronturi. Mereu e un derby cu ei, e ceva în plus, încerc să mă bucur de fiecare meci”, a declarat Damjan Djokovic, după meci.

În urma rezultatului din Gruia, CFR Cluj este pe locul al cincilea, cu 14 puncte, în timp ce FCSB este pe 12, cu nouă puncte.

Afla mai multe despre: damjan djokoviccfrfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare