You are here:

Verdictul lui Gigi Becali despre Louis Munteanu, după "dubla" din CFR Cluj - FCSB: "Ce treabă are gestul cu noi?"

Verdictul lui Gigi Becali despre Louis Munteanu, după "dubla" din CFR Cluj - FCSB: "Ce treabă are gestul cu noi?"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a comentat prestaţia lui Louis Munteanu, din remiza cu CFR Cluj. Afaceristul nu a considerat că gestul de la goluri i-a fost adresat.

Gigi Becali a văzut cum Louis Munteanu a dat două goluri cu FCSB şi a dat verdictul

CFR Cluj a condus-o pe FCSB cu 2-0, după ce Louis Munteanu a ieşit la rampă şi a marcat. Campioana Superligii a smuls un punct după reuşitele lui Băluţă şi Dawa, iar la final Gigi Becali a anunţat o schimbă în echipa de la FCSB. 

După duelul din perioada de transferuri din vară pentru semnătura lui Louis Munteanu, Gigi Becali a recunoscut că nu şi-a schimbat părerea despre atacantul ajuns la CFR Cluj

"Eu v-am spus că am vrut să-l iau pe Louis Munteanu, nu ai ce să spui, pentru că e jucător valoros, rafinat, dar cred că Bîrligea e puţin mai bun. Şi eu sunt curios şi abia îl aştept pe Bîrligea, că-l laudă stafful tehnic. Niciodată n-au fost aşa încântaţi ca de ăsta acum, ca de Bîrligea. 

Ce treabă are cu noi gestul lui Munteanu? Nu pare aşa, că noi am vrut să-l luăm, dar nu a vrut să vină. Nu, nu... Niciodată nu m-am dezis de Louis Munteanu, chiar dacă l-a luat CFR, dar el nu a vrut să vină", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport, după CFR Cluj - FCSB 2-2, în Superliga.

Louis Munteanu a marcat patru goluri şi a livrat o pasă decisivă în şapte meciuri pentru CFR Cluj în toate competiţiile. Vârful crescut de Farul Constanţa fost transferat de ardeleni în această vară de la Fiorentina în schimbul sumei de 2.300.000 de euro.

Afla mai multe despre: gigi becalilouis munteanu cfr cluj fcsbgigi becali louis munteanu 

viewscnt
Articole similare