You are here:

VIDEO | Ce execuţie! Louis Munteanu, gol de atacant mare în CFR Cluj - FCSB. S-a îndreptat spre cameră şi a făcut câteva gesturi după reuşită

VIDEO | Ce execuţie! Louis Munteanu, gol de atacant mare în CFR Cluj - FCSB. S-a îndreptat spre cameră şi a făcut câteva gesturi după reuşită

CFR Cluj

Comentarii

Louis Munteanu (22 de ani) a marcat superb în FCSB - CFR Cluj, din etapa a noua a Superligii, iar atacantul a celebrat în direcţia camerei.

Louis Munteanu a marcat fabulos în CFR Cluj - FCSB, apoi s-a îndreptat spre cameră pentru a sărbători

FCSB şi CFR Cluj s-au întâlnit în etapa a noua din Superliga, în derby-ul din Ardeal jucat duminică, de la 21:00, live video pe Orangesport.ro. În timp ce Dan Petrescu l-a introdus pe Louis Munteanu, Elias Chalambous l-a preferat în centrul ofensivei pe Florin Tănase, iar primul a deschis scorul în Gruia. 

La al şaptelea meci pentru CFR Cluj, Louis Munteanu s-a remarcat încă din prima repriză, atunci când a reuşit o execuţie fabuloasă, pentru a-şi aduce echipa în avantaj. 

În minutul 36, Simao Rocha a centrat de pe partea stângă, iar Louis Munteanu a fost prins cu spatele la poartă. Totuşi, atacantul a apelat la o execuţie pretnţioasă şi a trimis cu exteriorul din prima din faţa lui Dawa. 

Surprins de execuţie, Ştefan Târnovanu nu a mai putut interveni, iar CFR Cluj a preluat conducerea cu FCSB, scor 1-0. 

În secundele care au urmat, Louis Munteanu a gesticulat în direcţia camerei, pentru a marca golul. În această vară, Gigi Becali l-a ofertat pe atacantul român, însă câştig de cauză cu Fiorentina avut CFR Cluj. 

Louis Munteanu a fost cel care a refuzat să se transfere la FCSB, deşi conducătorii au purtat tratative, iar de la CFR Cluj l-au adus, în cele din urmă, pe Daniel Bîrligea. 

Echipele de start din CFR Cluj - FCSB, în Superliga

  • CFR Cluj: M. Popa - Mogoş, Bolgado, Boben, Simao Rocha - Fica, Djokovic, A. Păun - Deac, L. Munteanu, Kamara
  • Rezerve: Hindrich, Camora, Abeid, Kresic, Keita, R. Filip, Artean, Lucaci, Tachtsidis, Korenica, Postolachi, Michael
  • Antrenor: Dan Petrescu
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, M. Popescu, Dawa, Panţîru - B. Alhassan, Şut - Baeten, Olaru, Miculescu - Fl. Tănase
  • Rezerve: A. Vlad, V. Creţu, Oct. Popescu, D. Popa, Al. Băluţă, Musi, Ngezana, Radunovic, Luis Phelipe
  • Antrenor: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: louis munteanulouis munteanu cfr cluj fcsbcfr cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare