You are here:

"Nu am mai întâlnit în Superliga". Baiaram a venit sleit de puteri în faţa reporterului: "Să se întâmple de la meciul următor"

"Nu am mai întâlnit în Superliga". Baiaram a venit sleit de puteri în faţa reporterului: "Să se întâmple de la meciul următor"

Universitatea Craiova

Comentarii

Atacantul Universităţii Craiova, Ştefan Baiaram (21 de ani), a venit dezamăgit de cele petrecute la Iaşi, în înfrângerea cu Politehnica, scor 2-0.

Ştefan Baiaram, primele concluzii după Universitatea Craiova - Poli Iaşi 2-0

Poli Iaşi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a noua a Superligii. Partida s-a disputat în condiţii de ploaie torenţială, vreme care a făcut terenul aproape impracticabil.

Golurile au fost marcate de Kamberi ’31 şi Tailson '90+10, ultima reuşită venită după ce fotbaliştii s-au luptat la propriu cu terenul. 

Ştefan Baiaram a fost integralist, a avut o ocazie uriaşă în a doua repriză, când a tras în Fernandez din doar câţiva metri, iar la final a spus că nu a mai evoluat pe un astfel de teren în Superliga. 

"Da, suntem dezamăgiţi că am pierdut. Meritam mai mult după repriza a doua, unde am avut o groază de ocazii. Îmi pare rău şi sper ca la meciul următor să jucăm pe un teren mai bun şi să facem un fotbal mai bun. 

Terenul a fost execrabil, nu am mai întâlnit în Liga 1. Am muncit toţi, ne pare rău că am pierdut. Am avut multe ocazii, iar dacă eram mai concentraţi, inclusiv eu la acea fază, era mai bine pentru noi. Ştiam că va fi un meci de luptă, pe o vreme proastă şi un teren prost", a declarat atacantul de la Universitatea Craiova, Ştefan Baiaram, după înfrângerea cu Poli Iaşi. 

În urma victoriei din Copou, Poli Iaşi a urcat pe locul 10, cu 10 puncte, iar Universitatea Craiova este pe locul al treilea, cu 15 puncte.

Afla mai multe despre: poli iasi universitatea craiovastefan baiaram 

viewscnt
Articole similare