You are here:

Simona Halep şi Sorana Cîrstea îşi anunţă revenirea pe teren! Unde ar putea juca: "Acum mă simt bine"

Simona Halep şi Sorana Cîrstea îşi anunţă revenirea pe teren! Unde ar putea juca: "Acum mă simt bine"

Tenis

Comentarii

Simona Halep şi Sorana Cîrstea îşi anunţă revenirea pe teren. Simona e gata să lupte pentru trofee încă din acest an, în timp ce Cîrstea speră să joace la Australian Open.

Halep a trecut peste scandalul de doping în care a fost implicată. Chiar dacă nu a mai jucat niciun meci oficial în ultimele patru luni, nu renunţă la tenis. Halep este pe tabloul principal la turneul din Hong Kong de luna viitoare.

"Acum mă simt bine, e un subiect (n.r. - scandalul de dopaj) pe care vreau să-l las în urmă. A fost, a trecut, am câştigat procesul, am demonstrat că n-am fost vinovată cu absolut nimic şi aştept să mă întorc pe teren", a declarat Simona Halep. 

Nici Sorana Cîrstea nu a fost ferită de probleme în ultima perioadă. Nu a mai jucat de la Wimbledon. Recuperarea după operaţia la picior decurge însă conform planului.

"Într-o săptămână revin pe teren, deja am început să alerg. După cum au spus doctorii, la şase săptămâni de la operaţie voi fi înapoi pe teren. Acum va dura două luni să pot să fiu competitivă şi, cum am spus, în ianuarie voi reveni pe teren", a declarat Sorana Cîrstea.

Afla mai multe despre: simona halepsorana cirstea 

viewscnt
Articole similare