You are here:

Louis Munteanu sau Daniel Bîrligea? ”Bîrteanu”. După reacţia spumoasă, Panduru şi-a argumentat alegerea: ”Pe amândoi”

Louis Munteanu sau Daniel Bîrligea? ”Bîrteanu”. După reacţia spumoasă, Panduru şi-a argumentat alegerea: ”Pe amândoi”

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru (54 de ani) a fost pus să aleagă între Louis Munteanu (22 de ani) şi Daniel Bîrligea (24 de ani) şi a oferit un răspuns genial, la care s-a râs copios.

Basarab Panduru şi Mihai Stoica au luat parte la o provocare în direct. Cei doi analişti sportivi au fost puşi să aleagă cel mai bun prim ”11” de la cele patru echipe care şi-au depus candidatura la titlu în Superligă: FCSB, CFR Cluj, Craiova şi Rapid.

Dacă Panduru a putut alege ce fotbalişti a vrut el de la cei patru granzi, Stoica a fost condiţionat să numească doar jucători care nu fac parte din echipa la care este oficial, respectiv campioana FCSB.

Panduru: ”I-aş pune pe amândoi dacă aş putea”. Şi a făcut-o: ”Bîrteanu!”

Când a venit vorba despre atacanţi, Basarab Panduru a făcut o comparaţie între Daniel Bîrligea, noul om de gol al FCSB-ului, şi Louis Munteanu, lovitura dată de CFR pe piaţa transferurilor.

”Aş vrea ca Louis Munteanu să crească, să fie jucătorul ăla, să-l văd la echipa naţională, dar e la concurenţă cu Bîrligea. Bîrligea, prin felul lui de a se bate, chiar dacă poate nu are tehnica şi execuţiile lui Louis Munteanu, să nu te mire dacă nu-i ia faţa lui Munteanu. Nu m-ar mira treaba asta.

Se caută mai mult gen Bîrligea, care se şi bate şi bagă şi mingea în poartă. A dat multe goluri şi a crescut frumos. Şi Louis Munteanu a dat goluri, multe în play-off. Imi place execuţia lui, are altceva. I-aş pune pe amândoi dacă aş putea, unul peste altul aşa. Vor fi viitorul şi ar trebui să fie viitorul României”, a declarat Panduru, conform Prima Sport.

Când a fost pus să aleagă, totuşi, pe unul singur dintre cei doi, ”Pandi” a zis: ”Bîrteanu! Pune-l pe Bîrteanu. Pe amândoi”, ocazie cu care s-a râs copios în studio.

În sezonul trecut, Bîrligea a dat 14 goluri şi şase pase decisive în 40 de meciuri de campionat, în timp ce Munteanu a livrat 12 goluri şi cinci assist-uri în 34 de partide din întrecerea internă.

Noul jucător al celor de la FCSB este cotat la 1,6 milioane de euro, iar cel al CFR-ului, la 1,8 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fcsbcfrbasarab pandurudaniel birligealouis munteanu 

viewscnt
Articole similare