You are here:

FOTO | Simona Radiş, auzită de Orange Sport! Cum arată noua ei medalia olimpică de aur: ”Sunt foarte fericită! Mă bucur din suflet”

FOTO | Simona Radiş, auzită de Orange Sport! Cum arată noua ei medalia olimpică de aur: ”Sunt foarte fericită! Mă bucur din suflet”galerie foto

Jocurile olimpice

Comentarii

Simona Radiş (25 de ani) a cucerit două medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, dar acestea s-au deteriorat. Orange Sport s-a implicat în acest caz şi a ajutat-o pe multipla campioană olimpică a canotajului românesc.

Simona Radiş a făcut cinste României la ultimele două ediţii ale Jocurilor Olimpice. După ce a luat o medalie de aur la Tokyo, sportiva de 25 de ani a luat încă două medalii la Paris.

În capitala Franţei, Simona Radiş a devenit campioană olimpică la 8+1 şi vicecampioană olimpică la dublu vâsle. Totuşi, ea a întâmpinat o problemă după ce a revenit în România.

Simona Radiş, despre ce problemă au avut medaliile olimpice de la Paris: ”Nu mi-a fost mare surpriza”

Canotoarea a dezvăluit că medaliile cucerite la Paris s-au degradat rapid, aşa că mai în glumă, mai în serios, ea a cerut ajutor, pentru a le proteja.

”Nu ştiu de ce, că nu ar fi trebuit să arate în acest fel acum, pentru că sunt abia câştigate, noi. Când am ajuns acasă cu ele, primul lucru făcut a fost să iau medalia de la Tokyo şi să o compar cu acestea şi să văd dacă aşa este şi aceea sau nu. Nu mi-a fost mare surpriza, când am văzut că cea de la Tokyo arăta mult mai bine decât acestea două.

Nu a fost mai protejată decât acestea de la Paris şi arată mai bine. Cele de la Paris arată de parcă ar avea câţiva ani şi cineva n-a avut grijă de ele. Dacă era suflată cu aur, s-a dus aurul de pe ea (n.r. râde)", a declarat Simona Radiş, la SportCast cu Sile, de pe canalul de YouTube al Orange Sport.

Simona Radiş a vorbit, iar Orange Sport s-a implicat. Cum arată medalia olimpică de aur reparată: ”Am muncit enorm de mult pentru ea”

Marea noastră campioană a cerut ajutor, iar Orange Sport a trecut la acţiune. După ce a plecat de la emisiunea SportCast cu Sile, noi, cei de la Orange Sport, ne-am implicat şi am dus-o pe Simona Radiş la un bijutier pentru a-i repara medalia de aur.

Dubla medaliată olimpică de la Paris merita să aibă o medalie de aur curată, strălucitoare pe măsura ei, aşa cum merită vârful de lance din canotajul românesc. Bijutierul a acoperit-o cu un nou strat de aur, după preferinţele campioanei noastre olimpice. Simona Radiş a fost extrem de încântată că glasul ei a fost auzit. 

”Sunt foarte fericită. Îmi doream ca această medalie (n.r. de aur) să fie foarte strălucitoare. Am muncit enorm de mult pentru ea şi mă bucur din suflet că acum pot vorbi de o medalie de aur fără cusur”, a afirmat, plină de entuziasm, Simona Radiş, care alături de Ancuţa Bodnar sunt fetele de aur ale României la Paris 2024.

Simona Radiş a fost prezentă şi la ceremonia de decernare a distinctiilor prezidenţialele. Ea a venit cu medaliile, iar la final ne-a prezentat medalia care arata impecabil după baia de aur care i s-a făcut.

Articol de: Răzvan Ionaşcu

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: jocurile olimpicesimona radisorange sport 

viewscnt
Articole similare