You are here:

Mihai Stoica, prima reacţie după retragerea din fotbal a lui Ciprian Tătăruşanu: ”Un model! Cel mai serios jucător”

Mihai Stoica, prima reacţie după retragerea din fotbal a lui Ciprian Tătăruşanu: ”Un model! Cel mai serios jucător”

FCSB

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (38 de ani) a decis că a venit timpul să se retragă din fotbal, iar Mihai Stoica (59 de ani) a oferit prima reacţie despre fostul jucător al celor de la FCSB.

Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea din fotbal. Ajuns la 38 de ani, acesta a postat un mesaj emoţionant, pe conturile sale oficiale de socializare, prin care şi-a dezvăluit decizia luată.

Discursul lui Mihai Stoica despre Ciprian Tătăruşanu: ”Cel mai serios jucător! Un model”

La scurt timp, Mihai Stoica a reacţionat cu privire la anunţul retragerii fostului portar. Oficialul FCSB-ului îl ştie foarte bine pe Tătăruşanu, din perioada în care acesta apăra poarta roş-albastră (2009-2014) şi cu care a devenit de două ori campion al României (2013, 2014).

Mihai Stoica a avut un discurs plin de emoţie la adresa celui care a rămas în istorie şi pentru sloganul devenit celebru ”Apără Tătăruşanu!”.

”Vreau să spun câte ceva despre el. Aparenţele înşală. Multă lume zice că e arogant, că nu bagă lumea în seamă, dar nu e aşa. El e un băiat excepţional, doar că el e un tip mai tăcut. Nu i-a plăcut să iasă în evidenţă, să dea interviuri. Sunt atâţia care vorbesc cu presa non-stop, cred că sună şi ei. 

La un moment dat, suporterii reproşau că nu vine să îi salute. Nu stelist, stelist din ăla bolnav, născut acolo, crescut acolo, lângă stadion. Dar nu a fost genul care să-şi povestească, să spună că 'sunt stelist'. E un alt fel de om, dar un model pentru absolut toţi jucătorii pe care i-am avut. E greu să ai model portar.

Cel mai serios jucător pe care l-am avut în generaţia aia a lor. Extraordinar”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Prima Sport.

De-a lungul carierei, Tătăruşanu a jucat la echipele de club Juventus Colentina, Gloria Bistriţa, FCSB, Fiorentina, Nantes, Lyon, AC Milan şi Abha Club, dar şi la echipa naţională a României.

În plan personal, Ciprian Tătăruşanu este căsătorit cu Antoaneta, din 2022. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un deceniu, din 2010, şi au împreună trei copii: doi băieţi şi o fată.

Afla mai multe despre: fcsbciprian tatarusanumihai stoicaromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare