You are here:

NEWS ALERT | Ciprian Tătăruşanu s-a retras din fotbal! Anunţul fostului portar de la FCSB, Milan, Fiorentina şi Lyon: ”Mulţumesc pentru tot!”

NEWS ALERT | Ciprian Tătăruşanu s-a retras din fotbal! Anunţul fostului portar de la FCSB, Milan, Fiorentina şi Lyon: ”Mulţumesc pentru tot!”

Echipa națională

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (38 de ani) a anunţat că s-a retras din cariera de fotbalist, în slujba căruia a fost timp de două decenii ca portar.

Ciprian Tătăruşanu a anunţat, în mod oficial, că şi-a agăţat mănuşile în cui. Fostul portar s-a retras din fotbal, la vârsta de 38 de ani.

Tătăruşanu, mesaj emoţionant după retragerea din cariera de fotbalist

”Fotbal, cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat şi onorat să îl practic! Ţi-am dat totul din primele zile şi până acum, te-am pus mereu pe primul loc iar tu m-ai răsplătit pe măsură. Îţi mulţumesc pentru momentele frumoase, dar mai ales pentru cele grele.

Ele m-au făcut omul care sunt azi! Şi pentru toţi suporterii, antrenorii, coechipierii, adversarii, conducătorii, arbitrii şi jurnaliştii cu care m-am intersectat în acest parcurs.

Am încercat să îi tratez cu respect şi sper că am reuşit. Celor ce vor veni de-acum înainte, le urez mult succes!  Am început acum 30 de ani iar astăzi mă opresc. Mulţumesc pentru tot!”, a scris Tătăruşanu, pe pagina sa de Instagram.

 

Cum arată cariera impresionantă a lui Tătăruşanu

Ciprian Tătăruşanu a fost unul dintre cei mai buni, constanţi şi importanţi jucători români din ultimii 10-15 ani.Cu aproape 600 de meciuri la nivel de seniori, are şi o listă impresionantă de echipe şi competiţii la care a participat.

A debutat în carieră la Juventus Colentina, în 2003, iar mai apoi a evoluat la echipe ca Gloria Bistriţa, FCSB, Fiorentina, Nantes, Lyon, AC Milan şi Abha Club.

A cucerit numeroase trofee, printre care de două ori campionatul în România cu FCSB (2013, 2014) şi o dată titlul în Serie A cu AC Milan (2022).

De asemenea, Tătăruşanu a adunat 104 meciuri în Serie A şi 66 în Ligue 1. Pentru naţionala României a apărat poarta în 74 de partide şi a fost titular în toate cele trei jocuri de la EURO 2016.

În plan personal, Ciprian Tătăruşanu este căsătorit cu Antoaneta, din 2022. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un deceniu, din 2010, şi au împreună trei copii: doi băieţi şi o fată.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanufcsbac milansuperligaserie alyonfiorentinaligue 1stranieri 

viewscnt
Articole similare