You are here:

VIDEO | Louis Munteanu s-a asigurat şi la al doilea gol că bucuria sa este văzută! Atacantul a făcut 2-0 pentru CFR Cluj cu FCSB

VIDEO | Louis Munteanu s-a asigurat şi la al doilea gol că bucuria sa este văzută! Atacantul a făcut 2-0 pentru CFR Cluj cu FCSB

FCSB

Comentarii

Atacantul lui CFR Cluj, Louis Munteanu, a reuşit dubla în a doua repriză cu FCSB, iar el s-a bucurat la fel ca la prima reuşită.

Louis Munteanu a marcat din nou în CFR Cluj - FCSB şi a făcut acelaşi gest

CFR Cluj şi FCSB au oferit un meci frumos în Gruia, în etapa a noua din Superliga, duminică, de la 21:00, live vide pe Orangesport.ro. Louis Munteanu a fost în formă şi a fost princialul om din ofensiva lui Dan Petrescu. 

După ce s-a acomodat la CFR Cluj, care l-a transferat de la Fiorentina, Louis Munteanu s-a descătuşat în derby-ul cu campioana Superligii. 

Campionul României cu Farul a deschis scorul în minutul 36 printr-o execuţie specială, de atacant mare. Louis Munteanu a trimis elegant în poartă cu exteriorul şi s-a îndreptat spre cameră, pentru a săbători

După pauză, CFR Cluj a continuat jocul bun şi a făcut 2-0, tot prin Louis Munteanu. Atacantul a profitat de marcajul larg făcut de Ionuţ Panţîru şi a tras lângă prima bară pentru încă un gol. 

Louis Munteanu s-a îndreptat spre cameră şi a făcut un gest prin care şi-a marcat reuşita în faţa campioanei. 

CFR Cluj a câştigat, în această vară, cursa pentru Louis Munteanu, pe care l-a transferat definitiv de la Fiorentina. FCSB s-a aflat în tratative pentru a-l aduce pe atacant la Bucureşti, însă el s-a opus. Pentru a avea un atacant pentru competiţiile importante din acest sezon, Gigi Becali l-a transferat pe Daniel Bîrligea şi a concluzionat că este mai bun decât Louis Munteanu. 

Afla mai multe despre: louis munteanulouis munteanu cfr cluj fcsbcfr cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare