Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce l-a deranjat pe Dorinel Munteanu după victoria spectaculoasă cu UTA: ”Sunt puţin necăjit. Nu mi-a plăcut”

Ce l-a deranjat pe Dorinel Munteanu după victoria spectaculoasă cu UTA: ”Sunt puţin necăjit. Nu mi-a plăcut”

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu (55 de ani), a tras concluziile după victoria spectaculoasă de la Sibiu contra formaţiei UTA Arad.

Oţelul Galaţi a învins-o, în deplasare, pe UTA Arad, scor 4-2, în ultimul meci al etapei a 16-a din Superligă.

Juri Cisotti, Alex Pop (dublă) şi Teles au marcat pentru moldoveni, în timp ce pentru ”Bătrâna Doamnă” au înscris Tiberiu Căpuşă şi Rareş Pop. 

”V-am spus obiectivul încă de când am promovat”

La capătul partidei, Dorinel Munteanu a reacţionat şi a fost mulţumit de victoria obţinută de echipa sa, dar s-a arătat deranjat de golurile primite pe final de meci.

Totodată, antrenorul Oţelului a subliniat care este obiectivul gălăţenilor pentru acest sezon, primul de la promovarea în Superligă.

”Trebuie să-mi felicit echipa pentru că jucătorii au respectat ce am stabilit înainte de joc. Am ştiut că avem un adversar dificil. Am făcut o primă repriză foarte bună. Aşa s-a făcut 3-0. Puteam să dăm mai multe goluri.

Sunt puţin necăjit că am primit două goluri, ceea ce înseamnă că trebuie să lucrăm la psihic, pentru că nu e posibil să iei două goluri atât de uşor, pe final, chiar dacă ai 4-0.

Vom discuta cum s-au primit cele două goluri, trebuie să fie concentraţi. Chiar nu mi-a plăcut atitudinea unora care au intrat în repriza a doua.

Şi ce dacă UTA a avut posesia, a avut-o în terenul ei! Nu în terenul nostru. V-am spus că jocul nostru va creşte de la meci la meci.

Jucătorii nu au voie să spună despre obiectiv. Am discutat cu ei despre obiectiv. V-am spus încă de când am promovat că obiectivul este play-off-ul. Eu am stabilit acest obiectiv.

Când ne vom întâlni (n.r. cu jucătorii), le voi spune că nu mi-a plăcut atitudinea unor jucători care au intrat în repriza a doua”, a declarat Dorinel Munteanu, după meci.

În urma acestei victorii, Oţelul Galaţi urcă pe locul 8, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: otelul galatidorinel munteanusuperliga 

viewscnt
Articole similare