Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Iancu, operat din nou! Primul mesaj al fotbalistului care luptă pentru a reveni în Superliga: "Am scăpat de şuruburi"

Dragoş Iancu, operat din nou! Primul mesaj al fotbalistului care luptă pentru a reveni în Superliga: "Am scăpat de şuruburi"

Hermannstadt​

Comentarii

Fotbalistul echipei FC Hermannstadt, Dragoş Iancu, a fost supus unei intervenţiii chirurgicale la o clinică din Bucureşti, prin care i-au fost extrase cele două şuruburi montate la operaţia din luna septembrie.

Dragoş Iancu, operat din nou: "Am scăpat de şuruburi"

Dragoş Iancu s-a accidentat grav în meciul Petrolul - Hermannstadt, a fost operat în septembrie pentru o fractură deschisă de peroneu şi va fi indisponibil în acest an. 

Acum, el a suferit o a doua intervenţie. 

"Sunt bine! Chiar foarte bine! Am scăpat de şuruburi şi acum intru într-o nouă etapă a recuperării. Sunt optimist în privinţa asta! Dacă totul merge cum trebuie, am de gând să fac parte din lotul FCH în cantonamentul din pauza de iarnă", ne-a declarat Dragoş imediat după operaţie.

Fotbalistul Petrolului, Valentin Ţicu, a fost suspendat 16 etape după ce în luna septembrie l-a accidentat extrem de grav pe Dragoş Iancu.

 

Afla mai multe despre: dragos iancuhermannstadtdragos iancu operat 

viewscnt
Articole similare