Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură pentru Arsenal! Un jucător de bază s-a accidentat şi va rata derby-ul cu Manchester City

Ce lovitură pentru Arsenal! Un jucător de bază s-a accidentat şi va rata derby-ul cu Manchester City

Premier League

Comentarii

Arsenal a primit o lovitură grea înaintea meciului cu City.

Thomas Partey nu va putea evolua, din cauza unei accidentări musculare. Cu toate că, ghanezul a fost prezent la antrenamentul ”Tunarilor” de marţi, acesta va lipsi din mijlocul pe care îl va propune Mike Arteta pentru bătălia cu ”CetăţeniI”. Conform TheAthletic, problema lui Partey nu este una foarte gravă, dar suficient de serioasă încât, fostul jucător al lui Atletico va lipsi din derby-ul primelor două clasate din Premier League.

Partey, unul dintre oamenii de bază ai lui Arteta

Ghanezul a fost unul dintre cei mai constanţi jucători din echipa lui Arsenal, în acest sezon. Partey a bfiat 18, dintre cele 21 de partide de Premier League, şi a izbutit să marcheze de două ori. Arteta nu se va putea baza nici pe Elneny şi Gabriel Jesus, care încă nu s-au recuperat, după accidentări mai vechi.

Meci de totul sau nimic pentru City

În cazul unei victorii, Arsenal poate visa cu ochii deschişi la câştigarea primului titlu, după aproape două decenii. ”Tunarii” sunt pe primul loc, cu trei puncte mai mult decât City, dar şi cu un meci mia puţin disputat. Londonezii nu traversează totuşi cea mai bună perioadă. Arsenal nu a mai câştigat de trei meciuri, perioadă în care a bifat două eşecuri, unul dintre ele chiar cu City, şi o remiză.

Partida dintre Arsenal şi Manchester City poate fi urmărită, în direct pe Orange Sport 2, de la 21:30.

Afla mai multe despre: arsenalcity 

viewscnt
Articole similare