You are here:

Ce moment! Marele Arrigo Sacchi a vorbit la superlativ despre doi fotbalişti din naţionala României: ”Au talent”

Ce moment! Marele Arrigo Sacchi a vorbit la superlativ despre doi fotbalişti din naţionala României: ”Au talent”
Comentarii

Parma - AC Milan se joacă sâmbătă, de la 19:30. Arrigo Sacchi a prefaţat meciul din Serie A.

Legendarul Arrigo Sacchi, cuvinte mari la adresa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Arrigo Sacchi este unul dintre cei mai cunoscuţi şi respectaţi antrenori din istoria Italiei. Tehnicianul are în palmares titlul cu AC Milan din 1988, Supercupa Italiei din 1988, de două ori Cupa Campionilor Europeni (1989, 1990), Supercupa Europei (1989, 1990), două Cupe Intercontinentale (1989, 1990).

Sacchi a pornit de la Parma în vara lui 1987 pentru a se alătura Milanului şi apoi e istorie, tehnicianul a cucerit lumea. 

Pentru Arrigo Sacchi, meciul de mâine de la Tardini este un amestec de emoţii şi amintiri. "Sunt două echipe care mi-au dat multe şi cărora le sunt profund recunoscător. Va fi un meci interesant, pentru că atât Parma, cât şi Milano au fotbalul bun în ADN." 

  • Parma - AC Milan se joacă sâmbătă, de la 19:30. Ambele formaţii au un punct în clasament, „Diavolul” remizând cu Torino, 2-2, pe teren propriu.

Întrebat ce i-a plăcut la Parma, Sacchi a mărturisit în Gazzetta dello Sport: ”Primul lucru: este o echipă formată din tineri. Accentul este pe prospeţime, entuziasm. Al doilea lucru: este o echipă care apasă, care atacă, care încearcă să nu lase adversarul să joace. Al treilea lucru: jucătorii au talent şi pun acest talent la dispoziţia colectivului.”

Sacchi i-a menţionat şi pe cei doi români de la Parma, Dennis Man şi Valentin Mihăilă, care au fost lăudaţi de italian.

"Dacă dau dovadă de curaj, băieţii lui Pecchia pot crea pericole pentru Milan. În atac exploatează viteza lui Man, Bonny şi Mihăilă, iar aceasta ar putea fi cheia meciului. Desigur, o mai mare concreteţe este nevoie de aproape la poarta adversarilor, pentru că în Serie A greşelile nu se iartă. Un lucru este fundamental: ca echipa să nu îşi piardă caracterul pentru că trebuie să o înfrunte Milan”, a mai declarat Sacch pentru sursa menţionată anterior. 

Man a marcat golul prin care nou-promovata Parma a remizat cu Fiorentina, scor 1-1, pe teren propriu, în prima etapă din noul sezon din Serie A. 

VIDEO | ”Ce gol!”. Reacţia imediată a presei din Italia după reuşita lui Man: ”Bine ai revenit în Serie A!”

Afla mai multe despre: dennis manparmaac milanvalentin mihăilă 

viewscnt
Articole similare