You are here:

Ce nebunie în Superligă. Răzvan Lucescu, din nou în fotbalul românesc. Un club de mare tradiţie i-a pus pe masă un proiect grandios antrenorului

Ce nebunie în Superligă. Răzvan Lucescu, din nou în fotbalul românesc. Un club de mare tradiţie i-a pus pe masă un proiect grandios antrenorului

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a avut parte de un sezon cu totul dezamăgitor în care n-a cucerit niciun trofeu. Pentru prima dată în ultimii şase ani, ardelenii n-au reuşit să câştige titlul în Superligă, astfel că oficialii clubului au demarat deja negocierile pentru înlocuirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică.

Dan Petrescu n-a adus niciun trofeu în sezonul recent încheiat pentru CFR Cluj, iar acum se pregăteşte pentru debutul pe banca noii sale echipe. Conform presei din Coreea de Sud, antrenorul de 55 de ani ar fi bătut palma cu oficialii lui Jeonbuk, club la care urmează să fie prezentat săptămâna viitoare.

Astfel, Nelu Varga este obligat acum să găsească înlocuitorul perfect pentru banca tehnică a echipei sale, iar lista antrenorilor doriţi de CFR Cluj este cu adevărat impresionantă. Conform gsp.ro, ardelenii au demarat negocierile cu Ladislau Boloni, care a promovat, la finalul săptămânii trecute, cu Metz în Ligue 1.

În plus, un nume de marcă dorit pe banca tehnică a CFR-ului este şi cel al lui Răzvan Lucescu. Antrenorul în vârstă de 54 de ani a avut parte şi el de un sezon dezamăgitor pe banca tehnică a lui PAOK şi a cerut timp de gândire înainte de a-i da un răspuns lui Nelu Varga. Răzvan Lucescu ar fi tentat de o eventuală revenire în Superligă, însă, până atunci, trebuie să-şi pună la punct toate detaliile cu clubul din Salonic, unde mai are contract până în vara anului 2024.

Nouă trofee a cucerit Răzvan Lucescu în carieră, două Cupe ale României, cu Rapid, Liga Campionilor Asiei, Cupa şi campionatul Arabiei Saudite, alături de Al Hilal, şi titlul şi două Cupe ale Greciei pe banca lui PAOK.

Răzvan Lucescu a antrenat ultima dată în fotbalul românesc în 2014, când a condus-o de pe banca tehnică pe Petrolul Ploieşti, din martie până în septembrie.

Afla mai multe despre: razvan lucescucfr clujpaoksuperliga 

viewscnt
Articole similare