Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Gică Hagi a preluat o idee de la Rangers şi a implementat-o la Farul, după o discuţie cu Ianis Hagi: "E logic să aducă şi el lucruri. La ce nivel e şi cum e clubul ăla..." | EXCLUSIV

Fabulos! Gică Hagi a preluat o idee de la Rangers şi a implementat-o la Farul, după o discuţie cu Ianis Hagi: "E logic să aducă şi el lucruri. La ce nivel e şi cum e clubul ăla..." | EXCLUSIVgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a devenit campioană în Superligă în haine noi. La SportCast cu Sile, Gică Hagi a dezvăluit că totul a pornit după discuţiile cu Ianis Hagi, care i-a dezvăluit tatălui său că imaginea contează la Rangers.

Ce a preluat Farul Constanţa de la Rangers. Gică Hagi: "Eu cu Ianis discutăm şi a fost o idee foarte bună"

Farul Constanţa şi-a recăpătat strălucirea după ce Gică Hagi şi Ciprian Marica şi-au dat mâna şi au unit echipele. După titlul cucerit în Superligă, Farul a deschis filiera braziliană şi va transfera jucători din străinătate. 

În play-off-ul câştigat, jucătorii şi cei din club au avut o apariţie surprinzătoare pentru o echipă din România. Chiar din prima etapă a play-off-ului, Gică Hagi şi echipa au apărut la costum, după semnarea unui contract cu un brand de îmbrăcăminte. 

Totul a pornit după ce mijlocaşul lui Rangers, Ianis Hagi, i-a povestit managerului tehnic de la Farul, Gică Hagi, care a fost cerinţa antrenorului de pe Ibrox, în privinţa imaginii echipei. 

"Toţi am fost eleganţi. Am vorbit cu Ianis şi a zis că atunci când a venit antrenorul Michael Beale le-a transmis <<Trebuie să avem ţinută>>. El mi-a zis şi eu am ţinut ideea şi am zis-o conducerii. <<Intrăm în play-off, trebuie să arătăm de nivelul ăsta>>. 

Da (n.r. - ideea e preluată de la Rangers), vorbind. Noi (n.r. - el şi Ianis) discutăm şi a fost o idee foarte bună.

Cum să nu?! (n.r. - învaţă şi de la Ianis). Păi, la nivelul la care a ajuns el şi unde trăieşte şi cum e... E logic să aducă şi el, iar din ce în ce o să aducă mai mult, o să fie implicat. Ianis nu mai are 18 ani, are 24, are o experienţă. La ce nivel e, la ce club e. Cât de mare e clubul ăla şi câte vede acolo şi cum e.

Vorbim, e un dialog cu între mine şi Ianis în fiecare zi. Vorbim despre fotbal, nu despre altceva. Pot să iau de la oricare. Ce e bun, iau. Ce e rău, arunc, nu stau", a declarat Gică Hagi la SportCast cu Sile. 

 

Afla mai multe despre: gica hagiianis hagicostume farul constanta 

viewscnt
Articole similare