Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci de gală Spania - Brazilia! Când a fost programat şi scopul întâlnirii dintre cele două naţionale care nu s-au mai întâlnit din 2013

Meci de gală Spania - Brazilia! Când a fost programat şi scopul întâlnirii dintre cele două naţionale care nu s-au mai întâlnit din 2013
Comentarii

Spania şi Brazilia vor disputa un meci amical în sprijinul luptei împotriva rasismului în martie 2024, a anunţat luni Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF).

Spania şi Brazilia vor disputa un meci amical în sprijinul luptei împotriva rasismului

Meciul va avea loc în Spania, iar dacă Spania are "angajamente oficiale" în această perioadă internaţională, "vom căuta o nouă dată în calendar", a explicat RFEF.

Acest anunţ intervine la două săptămâni după insultele rasiste suferite de tânărul atacant internaţional brazilian al echipei Real Madrid, Vinicius, la 21 mai, la Valencia, care au declanşat un val de susţinere în întreaga lume şi o serie de şapte arestări în Spania.

Preşedintele RFEF, Luis Rubiales, şi omologul său brazilian, Ednaldo Rodrigues, au considerat amândoi că "aceasta este o mare oportunitate de a consolida legăturile strânse" care unesc cele două ţări şi de a "exprima în unanimitate respingerea violenţei în fotbal".

Aceasta va fi cea de-a zecea întâlnire între Spania şi Brazilia, care nu s-au mai întâlnit de la finala Cupei Confederaţiilor din 2013.

În cele nouă meciuri precedente, Brazilia s-a impus de cinci ori, în timp ce Spania a reuşit doar două victorii la limită.

Afla mai multe despre: spania brazilia amical 

viewscnt
Articole similare