Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Borussia Dortmund, primul transfer după ce a pierdut dramatic titlul în Bundesliga. Jucătorul vine de la rivali

OFICIAL | Borussia Dortmund, primul transfer după ce a pierdut dramatic titlul în Bundesliga. Jucătorul vine de la rivali
Comentarii

Borussia Dortmund a anunţat că a obţinut drepturile depline ale unui jucător de la o rivală din Bundesliga. Acesta se va alătura galben-negrilor liber de contract.

Borussia Dortmund încearcă să-şi revină după şocul trăit în ultima etapă din Bundesliga, atunci când a pierdut dramatic titlul, cucerit în cele din urmă de rivalii de la Bayern Munchen.

După ce sezonul din fotbalul german a ajuns la final, cei de la Dortmund fac deja pregătiri în vederea noii stagiuni şi au anunţat, în mod oficial, primul transfer.

OFICIAL | Borussia Dortmund, primul transfer după ce a pierdut dramatic titlul în Bundesliga. Jucătorul vine de la rivali

Este vorba despre Ramy Bensebaini, jucător care vine liber de contract după despărţirea de Borussia Moenchengladbach, unde a evoluat în ultimii patru ani.

Fundaş stânga la bază, internaţionalul algerian va veni să acopere plecarea lui Raphael Guerreiro, care nu-şi va prelungi contracul cu formaţia galben-negru.

"Ştiu de ce este capabilă Borussia, abia aştept să fac parte din familia BVB, să joc pentru trofee şi să experimentez această atmosferă specială de la Dortmund", a declarat Bensebaini, după ce a fost anunţat oficial jucător al galben-negrilor.

De asemenea, şi conducerea lui Dortmund a reacţionat după oficializarea acestui transfer.

"Ramy este un jucător care are multă experienţă la nivel naţional şi internaţional, el evoluând atât în Bundesliga cât şi în Ligue 1, jucând şi în Liga Campionilor şi în Europa League, este şi un jucător de bază al naţionalei ţării sale.

Suntem siguri că va progresa în continuare şi va contribui din plin la angrenajul Borussiei Dortmund", a afirmat şi directorul sportiv de la Dortmund, Sebastian Kehl.

De-a lungul carierei, Ramy Bensebaini a evoluat la Paradou (Algeria), Lierse (Belgia), Montpellier, Rennes şi Moenchengladbach.

Bensebaini este campion al Africii cu Algeria în 2019. A bifat 53 de selecţii şi şase goluri în tricoul naţionalei nord-africane.

Borussia Dortmund a încheiat dramatic sezonul 2022-2023 în Bundesliga, clasându-se pe locul doi, după Bayern Munchen, cu acelaşi număr de puncte, dar un golaveraj mai slab, 83-44 faţă de 92-38.

Afla mai multe despre: borussia dortmundbundesligatransfer borussia 

viewscnt
Articole similare