Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi şi Edi Iordănescu nu şi-au vorbit de peste un an! "Regele": "E ocupat. Are prea multă treabă". Prima reacţie despre supărarea selecţionerului | EXCLUSIV

Gică Hagi şi Edi Iordănescu nu şi-au vorbit de peste un an! "Regele": "E ocupat. Are prea multă treabă". Prima reacţie despre supărarea selecţionerului | EXCLUSIV
Comentarii

Managerul tehnic al Farului Constanţa, Gică Hagi, a dezvăluit că a discutat cu selecţionerul Edward Iordănescu doar când acesta a fost instalat pe banca României. De atunci, cei doi au păstrat distanţa, iar Basarab Panduru a comentat subiectul.

Dialog suspendat între Gică Hagi şi Edi Iordănescu! De când n-au mai vorbit

Farul şi FCSB dau cei mai mulţi jucători la naţională pentru meciurile din iunie cu Kosovo şi Elveţia, iar cel puţin în privinţa campioanei Superligii comunicarea cu Gică Hagi a fost suspendată. 

Întrebat dacă Edi Iordănescu s-a supărat din cauza declaraţiilor referitoare la absenţa lui Ianis Hagi de pe lista preliminară în startul campaniei, managerul tehnic al Farului Constanţa a tranşat subiectul.

"E tanar şi o să-i treacă. Trebuie să-i treacă, altfel nu e bine. La fotbal se zic multe. (n.r. - Aţi vorbit cu el de când a devenit selecţioner?) La început puţin şi atât. Prin nea Jerry Ganea (n.r. - secundul), să ne vadă. E ocupat, probabil (n.r. - Edi Iordănescu). Are prea multă treabă. 

Cu Rădoi am vorbit din când în când, cu Contra, da, cu Daum, da",  a declarat Gică Hagi la SportCast cu Sile

În ianuarie 2022 a fost instalat Edi Iordănescu. Selecţionerul a ratat obiectivul intermediar din Liga Naţiunilor, dar a primit încrederea celor din FRF pentru a califica România la EURO 2024.

Panduru, primele concluzii despre relaţia rece dintre Gică Hagi şi Edi Iordănescu

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a comentat subiectul şi a tras concluzia: Edi Iordănescu s-a supărat pe Gică Hagi, iar prezenţa selecţionerului în tribună la Farul - CFR, în aprilie, în loc să fie în lojă, a reprezentat un semnal elocvent al relaţiei dintre cei doi. 

"Pe asta n-am ştiut-o că a discutat cu Edi la început şi după n-a mai vorbit. <<M-a pedepsit Edi, n-a mai discutat după cu mine>>. Asta e una dintre cele mai urâte imagini din fotbal (n.r. - când Edi Iordănescu a stat în tribună la meciul de acasă al Farului). 

Selecţionerul trebuie să stea pe cel mai bun loc, dar el se duce în tribună. Scuzele alea cu prietenul care l-a rugat să stea acolo, astea.... Cred că l-a pedepsit pe Hagi, că s-a supărat dintr-un motiv cum se supără şi pe alţii. Nu vorbeşti cu Hagi, nu vorbeşti cu un antrenor, e ok, e viziunea ta. Dacă vorbeşti cu ceilalţi şi cu el nu, e o problemă. 

Dacă ai vorbit cu el la început şi după n-ai mai vorbit, atunci s-a întâmplat ceva. Nu trebuie să ne supărăm pe 'Rege', că e părerea lui, aşa a văzut (n.r. - disputa pe seama lui Ianis Hagi, care n-a prins lotul preliminar pentru dubla cu Andorra şi Belarus). Dacă aşa vede lucrurile, de ce să ne supărăm noi? Eu cred că Edi comunică cu toată lumea, datele sunt la fel, dar e supărat pe 'Rege'. Aşa cred eu", a declarat Basarab Panduru. 

 

Afla mai multe despre: gica hagiedi iordanescuromania euro 2024gica hagi relatie edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare