Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la FC Argeş care a luat ”roşu” în returul barajului cu Dinamo, în prim plan. Ce urmează pentru Calcan

Jucătorul de la FC Argeş care a luat ”roşu” în returul barajului cu Dinamo, în prim plan. Ce urmează pentru Calcan

FC Argeș

Comentarii

În această perioadă urmează să se decidă ce se va întâmpla cu Andreas Calcan (29 de ani), jucătorul care a ”îngropat” speranţele celor de la FC Argeş de a reuşi o revenire istorică în barajul de menţinere/promovare cu Dinamo Bucureşti.

FC Argeş trece prin momente de coşmar în istoria clubului. Piteştenii au retrogradat după ce au pierdut barajul cu Dinamo, scor 5-8 la general.

După ce au fost învinşi în turul de pe Arena Naţională cu 1-6, argeşenii au sperat la o revenire de senzaţie în returul care a avut loc la Mioveni.

Iar până la un moment dat, situaţia chiar de îndrepta spre un scenariu ce părea atât de improbabil înaintea meciului.

Elevii lui Bogdan Vintilă au intrat cu avantaj de 2-1 la pauză, iar după revenirea de la cabine, Arnold Garita a dus scorul la 4-1, totodată şi speranţele fanilor argeşeni au crescut şi ele.

Ce urmează pentru Calcan după eliminarea din barajul cu Dinamo

Dar totul s-a rupt în momentul în care Andreas Calcan a luat cartonaşul roşu şi şi-a lăsat colegii în inferioritate numerică din minutul 55.

Cu un om în plus pe teren, Dinamo a mai marcat un gol şi a ştiut să gestioneze cu calm finalul de meci, unul în urma căruia a revenit în Superligă după numai un singur sezon.

La finalul meciului de la Mioveni, în care FC Argeş a retrogradat în Liga 2, Calcan a fost contestat dur de fanii alb-violeţilor, iar viitorul său la echipa din Trivale este incert.

Acesta şi-ar dori să plece, dar nu este chiar aşa de facil, deoarece mai are încă un an de contract cu clubul proaspăt retrogradat.

Astfel, există şanse ca jucătorul în vârstă de 29 de ani să continue şi în Liga 2, pentru a o ajuta pe FC Argeş să revină imediat în Superligă.

Dar, conform ProSport, situaţia lui Andreas Calcan ar urma să se decidă marţi, 6 iunie, când va avea o discuţie decisivă cu conducerea clubului din Trivale.

”Îmi pare rău de ei, de Piteşti, de clubul ăsta. Cel puţin mie, nu ştiu ceilalţi, să îi chemaţi şi pe ei, pe străini, să vorbească. 

Două luni de zile numai eu ştiu, şi băieţii ăştia români, ştim cât am tras şi ce am făcut ca să aducem echipa până aici, să prindem locul ăsta de baraj.

Suntem două tabere, am încercat să facem una, am încercat să ne unim”, a declarat Calcan, după barajul pierdut de FC Argeş cu Dinamo.

Andrea Calcan a jucat la U Cluj, Râmnicu Vâlcea, Viitorul, Poli Iaşi, iar din 2022 este sub contract cu FC Argeş. Are câteva experienţe şi în străinătate, la echipe din Olanda şi Ungaria.

Afla mai multe despre: andreas calcanfc argesliga 2dinamo 

viewscnt
Articole similare