adplus-dvertising
You are here:

Ce NEBUNIE. Marius Şumudică nu mai vine la Universitatea Craiova şi semnează cu un club uriaş din fotbalul european. E cea mai mare lovitură din carieră

Ce NEBUNIE. Marius Şumudică nu mai vine la Universitatea Craiova şi semnează cu un club uriaş din fotbalul european. E cea mai mare lovitură din carieră
Comentarii

Marius Şumudică s-a despărţit, la finalul săptămânii trecute, de Gaziantep, însă antrenorul român e aproape de a semna cu un club uriaş din Turcia.

Marius Şumudică a produs surpriză după surpriză în actualul sezon pe banca lui Gaziantep. După ce a încheiat sezonul trecut pe un surprinzător loc 8 în prima ligă a Turciei, antrenorul român şi-a continuat ascensiunea în actuala stagiune şi a demonstrat că evoluţiile de anul trecut n-au fost întâmplătoare. Cu foştii jucători de la FCSB, Alin Toşca şi Junior Morais, oameni de bază în echipă şi cu Alexandru Maxim într-o formă de invidiat, Gaziantep a reuşit în multe momente să fie chiar pe primul loc în clasament, peste echipe precum Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahce sau Istanbul BB.

Însă evoluţiile bune ale echipei n-au fost de ajuns pentru ca Marius Şumudică să-şi păstreze postul. După înfrângerea de săptămâna trecută, scor 1-2, la Sivasspor, antrenorul român s-a certat cu oficialii lui Gaziantep, cărora le-a reproşat că au vrut să-i micşoreze salariul, astfel că cele două părţi au încetat colaborarea. Şumudică a plecat şi a lăsat-o pe Gaziantep pe locul 4 în clasament, însă acum se pregăteşte de o nouă lovitură importantă în carieră.

Marius Şumudică nu mai vine la Universitatea Craiova şi semnează cu un club uriaş din fotbalul european

Cum contractul său cu Gaziantep se încheia în luna iunie, iar oficialii clubului nu-i oferiseră prelungirea, Marius Şumudică demarase deja negocierile cu alte echipe încă din finalul anului trecut. Aşa cum a dezvăluit chiar la Telekom Sport, antrenorul român s-a aflat în discuţii avansate cu Al Shabab, fosta sa echipă din Arabia Saudită, şi cu un club important din fotbalul turc.

Deşi antrenorul de 49 de ani n-a vrut să ofere şi numele echipei, presa din Turcia l-a dat de gol. Galatasaray n-are pare de cele mai fericite rezultate cu Fatih Terim pe bancă, iar oficialii clubului l-au băgat în şedinţă pe celebrul antrenor, după calificarea dramatică în optimile Cupei Turciei obţinută la loviturile de departajare în meciul cu Malatyaspor. Până la urmă, şefii clubului Galatasaray i-au dat o ultimă şansă lui Fatih Terim, care oricum îşi va încheia contractul în luna iunie, iar jurnaliştii turci au scris deja că Marius Şumudică este principalul favorit să preia echipa.

Duminică, Galatasaray are mare derby în campionat cu marea rivală Beşiktaş, iar dacă rezultatul nu va fi pe placul conducerii, oficialii vor relua discuţiile cu Marius Şumudică pentru aducerea sa pe banca tehnică. Indiferent de rezultatele obţinute de Fatih Terim în a doua jumătate a actualului sezon, presa din Turcia notează că antrenorul român este aşteptat să bată palma cu Galatasaray, echipă pe care o poate pregăti încă din vara acestui an.

viewscnt
Articole similare