Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a remarcat diferenţele dintre CFR-ul lui Petrescu şi cel al lui Iordănescu: ”O să-i urmăresc de acum încolo!” EXCLUSIV

Panduru a remarcat diferenţele dintre CFR-ul lui Petrescu şi cel al lui Iordănescu: ”O să-i urmăresc de acum încolo!” EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Basarab Panduru a remarcat noua politcă de la CFR Cluj după plecarea lui Dan Petrescu. Expertul Telekom Sport crede că oficialii campioanei României nu mai vor să comenteze fazele de arbitraj.

CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I. Au marcat Costache ’15, Deac ’52 şi Debeljuh ‘90+1 pentru clujeni, respectiv Chandarov ’84 pentru Academica.

“Mai avem de muncă, e clar. Abordarea a fost una ofensivă, ca pentru un joc acasă împotriva unui adversar competitiv. Ne aşteptam la un joc foarte greu. Au fost şi momente când am greşit şi ne-am precipitat, mai ales în prima repriză. Dar una peste alta echipa a avut tonus ofensiv. Am felicitat echipa, victoria este fără doar şi poate meritată” a spus Iordănescu, după meci.

Panduru: ”Iordănescu are nevoie de timp”

Expert al Telekom Sport, Basarab Panduru crede Edward Iordănescu are nevoie de timp la CFR Cluj, timp pe care nu l-a avut pentru că sezonul din Liga 1 a început imediat: ”El ar fi vrut mai mult timp. Nu prea l-a avut până acum, dar rezultatele sunt foarte bune. La noi se cam întâmplă asta, vii şi din nimic câştigi toate meciurile, apoi nu se mai întâmplă nimic. Cu siguranţă, are nevoie de timp” a explicat Basarab Panduru, la Minutul 91.

Pe de altă parte, Panduru a remarcat o schimbare de la venirea lui Iordănescu Jr la CFR.

Chiar dacă nu neapărat una legată de joc, expertul Telekom Sport a scos-o în evidenţă, tot la Minutul 91: ”Eu am remarcat o schimbare: şi-au propus să nu mai vorbească de arbitraj şi îi felicit pentru treaba asta. Au avut un penalty cu Academica şi nu au discutat deloc. Ceea ce mă face să cred că s-au schimbat lucruri acolo. Dacă e să vorbeşti, o faci când ai penalty clar, deci mă gândesc că dacă au ales să meargă pe linia asta o să-i urmăresc” a mai spus Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: panduruedward iordănescudan petrescu 

viewscnt
Articole similare