Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nu face la Parma, reuşeşte la naţională. Ce au scris italienii după ce Dennis Man a marcat în tricoul României: ”A oferit răspunsuri”

Ce nu face la Parma, reuşeşte la naţională. Ce au scris italienii după ce Dennis Man a marcat în tricoul României: ”A oferit răspunsuri”

Echipa națională

Comentarii

Dennis Man (24 de ani) a fost jucătorul care a deschis drumul României spre victoria din Andorra, la debutul în campania de calificare la Euro 2024.

România a obţinut ce şi-a propus din partida cu Andorra, cele trei puncte. Un rezultat final de 2-0 a fost suficient pentru a-i urca pe ”tricolori” pe locul 2 în grupa 1 preliminară.

Cei care au marcat au fost Dennis Man şi Denis Alibec. Primul a punctat dintr-o centrare superbă a lui Olimpiu Moruţan, pe care l-a propus chiar şi la Parma, iar cel din urmă a închis tabela după o pasă magnifică reuşită de Răzvan Marin.

Ce nu face la Parma, reuşeşte la naţională. Ce au scris italienii după ce Dennis Man a marcat în tricoul României

La finalul meciului, Dennis Man a vorbit despre evoluţia ”tricolorilor” şi ce aşteptări are de la meciul cu Belarus, de pe Arena Naţională.

Totodată, jucătorul legitimat la Parma a fost analizat şi de jurnaliştii italieni, care au salutat revenirea acestuia în tricoul echipei naţionale.

”Seara câştigătoare pentru Dennis Man. A marcat un gol pentru naţionala României în meciul împotriva Andorrei. Mijlocaşul internaţional a marcat golul de 1-0 în victoria cu 2-0 a naţionalei României.

Pe teren până în minutul 72', atacantul lui Pecchia (n.r. antrenorul Parmei) a oferit răspunsuri bune în seara revenirii sale pe teren în tricoul naţionalei”, au notat italienii de la Parma Live.

În acest sezon la Parma, Dennis Man a jucat 23 de meciuri şi a reuşit patru goluri şi două pase decisive. În tricoul echipei naţionale a adunat 17 meciuri şi a marcat şase goluri.

Afla mai multe despre: echipa nationaladennis manparma 

viewscnt
Articole similare