Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce primă au jucătorii celor de la U Craiova 1948 pentru accederea în play-off. ”E o chestie de orgoliu!”

Ce primă au jucătorii celor de la U Craiova 1948 pentru accederea în play-off. ”E o chestie de orgoliu!”

Fotbal

Comentarii

Jucătorii celor de la U Craiova 1948 au promisă consistentă, dacă vor reuşi să se califice în play-off.

  • În acest moment, U Craiova 1948 este prima sub linia play-off-ului, cu 37 de puncte, la patru lungimi în spatele lui Sepsi, şi are nevoie de un parcurs perfect în continuare, dar şi de ajutorul echipelor care întâlnesc Sepsi în ultimele două jocuri din sezonul regulat: CFR Cluj şi FCSB.

Oltenii mai speră la accederea în play-off-ul Superligii 

Adrian Mititelu Jr., fiul patronului echipei, a declarat că jucătorii olteni au pregătite prime între 10.000 şi 15.000 de euro pentru calificarea în play-off, în funcţie de statutul fiecăruia.

În primul rând, U Craiova 1948 trebuie să-şi câştige partidele cu FC Botoşani (sâmbătă, 3 martie, acasă) şi FC Hermannstadt (12 martie, deplasare), pentru a sta la mâna rezultatelor lui Sepsi, cu CFR Cluj (6 martie, acasă) şi FCSB (12 martie, deplasare).

În acelaşi timp, oltenii aşteaptă rezultatul recursului formulat împotriva deciziei de a pierde la ”masa verde”, scor 0-3, partida cu Sepsi, în urma scandalului de xenofobie şi rasism, provocat de fanii din Bănie.

  • Dacă vor primi un rezultat favorabil, oltenii au mari şanse să reconfigureze campionatul şi să prindă play-off-ul.

Adrian Mititelu Jr.: ”Dacă pierdem play-off-ul nu este o tragedie”

Adrian Mititelu Jr. a afirmat că nu ar fi o tragedie nici dacă echipa nu ar prinde play-off-ul, însă clasarea în TOP 6 ar fi o chestiune de orgoliu.

  • U Craiova 1948 ar avea şansa sa la un loc de cupele europene, dacă se va clasa pe locurile 1-2 în play-off, va câştiga barajul de play-out, apoi se va impune şi-n barajul contra locului 3 sau 4 (în funcţie de câştigătoarea Cupei României) din play-off.

Depinde de la jucător. În medie 10-15 mii de euro. E tot o chestie de orgoliu. Şi dacă pierdem play-off-ul nu e o tragedie. Mai avem un meci greu mâine, dar dacă intrăm în play-off vom fi o nucă tare şi fiecare meci îl vom trata ca pe o finală. Dacă intrăm în play-off să nu crezi că vom termina pe locul 6.

Obiectivul acestui club în acest an a fost calificarea în play-off. Ne dorim foarte mult acest lucru. Suntem convinşi că dacă am reuşi acest lucru am face o figură foarte frumoasă în play-off. Nu o să fim FC Argeş de anul trecut, care a pierdut majoritatea meciurilor cu 0-5”, a declarat Adrian Mititelu Jr, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: adrian mititelu jru craiova 1948playoff 

viewscnt
Articole similare