You are here:

Ce provocări fac sportivii din lotul naţional al României pe TikTok. Şi-au etalat pătrăţelele: "Se munceşte mult ca să iasă bine"

Ce provocări fac sportivii din lotul naţional al României pe TikTok. Şi-au etalat pătrăţelele: "Se munceşte mult ca să iasă bine"

Sporturi

Comentarii

Cel mai bun gimnast din lotul României, singurul calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, Andrei Muntean, s-a distrat alături de colegii săi la o sesiune de provocări de pe tik-tok. Printre altele, sportivii au reinventat jocul copilăriei, X şi Zero. Nu l-au joacat însă pe hârtie, ci pe solul din sala de antrenament.

Andrei Muntean, cel mai bun gimnast din lotul naţional de seniori al României, se mai şi relaxează înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris, de care îl mai despart mai puţin de două luni.

După antrenament, veteranul din lotul României şi-a provocat colegii mai tineri să realizeze câteva filmuleţe pentru cea mai la modă aplicaţie de pe social media, tik-tok.

“Cred că toţi ne descurcăm destul de bine mai ales că suntem o echipă unită şi ne înţelegem foarte bine”, a declarat Andrei Muntean, gimnast calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, pentru Sportsnet.ro

Băieţii s-au chinuit ceva până ca filmuleţul făcut să iasă perfect!

„Se munceşte mult ca să iasă un tik-tok bun. Cred că este ca în orice alt domeniu trebuie să depui suflet, efort, dar ne-am simţit bine împreună şi sper că a ieşit ceva frumos” - Andrei Muntean, gimnast calificat la JO Paris.

S-au întrecut în sărituri şi flotări

Sportivii au reinventat şi celebrul X şi Zero din copilărie. Doar că nu l-au jucat pe hârtie, ci pe solul din sala de antrenament.

Ei şi-au făcut echipe de câte 2, cei tineri, Nicholas Ţarcă şi Emilan Neagu într-o echipă, iar Andrei şi Roland Modoianu în alta. Printr-o săritură, fiecare dintre ei trebuia să aterizeze într-un pătrat desenat chiar de Andrei.

„Este o nouă tehnică, am mai văzut-o tot pe tik-tok la diferiţi colegi şi am zis să încercăm, să vedem cum va ieşi. Azi am jucat veteranii împotriva tinerilor. Am fost învinşi de tineret. Tinerii sunt mai energici, sunt cu tehnologia mai nouă, dar nu ne lăsăm nici noi aşa uşor” - Andrei Muntean, gimnast calificat la JO Paris.

Andrei spune că după antrenament întotdeauna este binevenit un moment de respiro. „Când suntem la pregătire suntem serioşi şi muncim, dar după e bine să ne mai şi relaxăm” - Andrei Muntean, gimnast calificat la JO Paris.

Gimnastul povesteşte că de curând şi-a schimbat rutina de dimineaţă. După ce se trezeşte, o perioadă, nu se atinge de telefon.

„În ultima perioadă, am încercat să cam evit lucru acesta, am tot citit că nu e bine să te trezeşti direct şi să te pui pe telefon. Aşa că în ultima perioadă, mi-am schimbat puţin rutina, merg la înot sau citesc” -- Andrei Muntean, gimnast calificat la JO Paris.

Afla mai multe despre: gimnastica romaniatik tok gimnastica 

viewscnt
Articole similare