Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce răspuns a dat Denis Haruţ când a fost întrebat despre transferul la FCSB! Mesaj pentru Gigi Becali

Ce răspuns a dat Denis Haruţ când a fost întrebat despre transferul la FCSB! Mesaj pentru Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Denis Haruţ a vorbit după înfrângerea cu Academica Clinceni despre posibilitatea de pleca la FCSB şi despre echipa la care evoluează, Botoşani.

Denis Haruţ în continuare pe lista celor FCSB

După ce Botoşani a pierdut cu Academica Clinceni, scor 1-2, Denis Haruţ a făcut declaraţii legate de echipa la care acesta evoluează şi despre planurile pe care moldovenii le au în următoarea perioadă în campionat.

"Nu cred că ne-a diminuat, dacă vom lega două, trei victorii vom fi din nou pe acel loc care ne duce în play off şi asta ne dorim.", a spus Haruţ despre Botoşani.

"Este foarte greu. La un moment dat te gândeşti că nu ieşi accidentat de pe teren. Calci cumva strâmb sau te gândeşti la sănătatea ta în primul rând.", a mai spus Denis legat de condiţiile de joc.

"Da, ne aşteptăm la un meci dificil cum sunt toate. Vin să joace cartea, îşi doresc şi ei cele trei puncte, noi ne dorim pe loc de play-offf şi va fi un meci care pe acre. Va fi cam ciudat, ne trezim şi intrăm pe teren cu băieţii.", a adăugat fundaşul celor de la Botoşani, despre meciul cu Hermannstadt.

La final, Denis Haruţ a mai discutat şi despre FCSB şi dacă mai este pe lista lui Gigi Becali. "Habar nu am ce doreşte dânsul, ce gândeşte dânsul. Nu ştiu ce va fi. Momentan sunt la Botoşani şi mă gândesc să fac treaba cât mai bună aici. Nu ştiu dacă l-a deranjat. Eu am spus ce am gândit, ce am crezut că este mai bine pentru mine. Nu cred că ar trebui să deranjeze pe nimeni pentru că eu am considerat că am ales binele meu. A fost decizia a mea, a fost ceea ce am gândit în acel moment. Nu cred că are de ce să fie supărat sau deranjat, cred că am avut tăria de caracter să spun ce gândesc.", a adăugat Haruţ.

Denis Haruţ este cotat la 1 milion de euro, conform transfermarkt. FC Botoşani este pe locul 7 în campionat şi are 24 de puncte după cele 19 etape din Liga 1.

Afla mai multe despre: fcsb botosani harut 

viewscnt
Articole similare