Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce rezultat aşteaptă Gigi Becali la partida Farul - CFR Cluj. ”Aşa ar fi normal!”

Ce rezultat aşteaptă Gigi Becali la partida Farul - CFR Cluj. ”Aşa ar fi normal!”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a declarat că va sta cu ochii pe meciul dintre Farul şi CFR Cluj, ce se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului din Superligă.

  • Partida Farul - CFR Cluj va fi transmisă în direct pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Gigi Becali, cu ochii pe Farul - CFR Cluj

În opinia lui Gigi Becali, doar privind situaţia acutală din clasament, în cele două partide din play-off rămase de disputat în această etapă ar trebui ca FCSB (locul 3) să o bată pe Rapid (locul 5) în Giuleşti, iar Farul (locul 1) să termine la egalitate, acasă, cu CFR Cluj (locul 2).

Bineînţeles, este doar un scenariu ideal, în viziunea lui Gigi Becali, care o poate plasa pe FCSB şi mai bine în lupta pentru câştigarea titlului.

Rămâne de văzut dacă se vor realiza cele două pronosticuri sau dacă calculele omului de afaceri au fost eronate.

Gigi Becali consideră că FCSB este cea mai în formă echipă din Superligă şi nimic nu-i poate sta în calea cuceririi trofeului de campion, în acest sezon.

Noi jucăm cu echipa de pe locul 5, iar Farul joacă cu echipa de pe locul 2. Şi CFR Cluj joacă cu echipa de pe locul 1.

Ar fi normal ca ei să facă egal şi noi să câştigăm. Noi nu putem fi opriţi acum. Suntem pe val şi nu mai putem fi opriţi de nimeni”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: farul-rapidgigi becali 

viewscnt
Articole similare