Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a ales de Alexandru Stan, fotbalistul care s-a îmbogăţit la FCSB: 20.000 de euro pe meci!

Ce s-a ales de Alexandru Stan, fotbalistul care s-a îmbogăţit la FCSB: 20.000 de euro pe meci!

Fotbal

Comentarii

La doi ani după ce şi-a reziliat contractul cu FCSB, Alexandru Stan (34 de ani) a pus punct fotbalului profesionist.

Fosta ”aripă” de la FC Naţional, Astra, ACS Berceni, Concordia, FCSB, Poli Iaşi sau Tunari a ajuns la un acord cu formaţia Rapid Buzescu, din Liga 4 - judeţul Teleorman, după cum anunţă teresport.ro.

Alexandru Stan a semnat cu Rapid Buzescu

Alexandru Stan a fost unul dintre jucătorii care i-au dat mari bătăi de cap lui Gigi Becali, de-a lungul contractului avut cu FCSB.

Fotbalistul a fost adus de la Astra Giurgiu în vara lui 2018, pentru 300.000 de euro, şi s-a înţeles să primească un contract lunar de 10.000 de euro.

După un prim sezon în care a bifat 13 jocuri pentru FCSB, Alexandru Stan a stat mai mult accidentat, iar Gigi Becali a făcut tot posibilul să-i rezilieze contractul.

Jucătorul s-a ambiţionat şi a refuzat toate propunerile de reziliere, preferând să-şi după la capăt contractul, pentru încă două sezoane, chiar dacă a fost abandonat la echipa secundă a clubului.

În următoarele două sezoane, Alexandru Stan a mai bifat prezenţe în trei meciuri, însă, când a tras linie, a plecat de la FCSB cu aproximativ 360.000 de euro.

  • Pentru Gigi Becali, ”cazul Alexandru Stan” l-a lăsat cu o gaură considerabilă în buget: 660.000 de euro.

Un calcul simplu arată că Alexandru Stan a câştigat mai bine de 20.000 de euro pentru fiecare prezenţă în tricoul ”roş-albaştrilor”.

După ce a plecat de la FCSB, Alexandru Stan şi-a mai încercat norocul în Liga 2, la Poli Iaşi, şi în Liga 3, la CS Tunari. 

De data aceasta, va simţi şi ritmul partidelor din Liga 4, alături de noii săi colegi de la Rapid Buzescu.

Afla mai multe despre: rapid buzescualexandru stangigi becali 

viewscnt
Articole similare