Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de care a uitat toată lumea la FCSB. N-a jucat doi ani, dar Gigi Becali a luat o decizie rară | EXCLUSIV

Fotbalistul de care a uitat toată lumea la FCSB. N-a jucat doi ani, dar Gigi Becali a luat o decizie rară | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB continuă să susţină că fotbaliştii aflaţi la echipa din Berceni nu au niciun motiv de îngrijorare şi că n-au nevoie de impresari. Managerul general Mihai Stoica a dat un exemplu în care finanţatorul Gigi Becali s-a achitat până la ultimul ban în privinţa unui fotbalist.

FCSB le dă asigurări fotbaliştilor din lot. Ce s-a întâmplat cu jucătorul uitat de toată lumea

Pentru Telekom Sport, oficialul de la FCSB, Mihai Stoica, a subliniat, în mai multe rânduri, că ar prefera ca jucătorii aflaţi la echipa finanţată de Gigi Becali să nu aibă impresar. El l-a dat exemplu pe portarul Ciprian Tărăruşanu, transferat la Fiorentina, apoi la Nantes, Lyon şi la AC Milan. 

"Să nu mai aibă niciun agent jucătorii. La noi nu sunt expuşi în faţa clubului, contractele se respectă. E clar că sunt cazuri când Gigi spune că trebuie să plece un jucător. Eu spun că un jucător de valoare se transferă nu neapărat pe relaţiile agentului. Dacă sunt lipsiţi de valoare, poate că un agent cu relaţii poate păcăli pe cineva. Poate păcăli un club, nu? Atât", a anunţat MM Stoica. 

Declaraţiile au fost făcute în contextul în care Ianis Stoica, revelaţia din lotul pregătit de Toni Petrea, este prins în războiul impresarilor. Atacantul de 19 ani e disputat de Giovanni Becali şi Anamaria Prodan. 

Totuşi, managerul general susţine că jucătorii care ajung la echipa bucureşteană nu sunt vulnerabili, din punct de vedere financiar. Mai mult, contractele sunt respectate, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Alexandru Stan, fotbalistul uitat de toată lumea la FCSB. 

"Cazul Alexandru Stan. A stat doi ani de zile fără să joace şi şi-a luat toţi banii", a dezvăluit expertul Telekom Sport, despre jucătorul care era remunerat lunar cu 10.000 de euro. 

Cazul ciudat al lui Alexandru Stan la FCSB

Venit în 2018 de la Astra, acolo unde a devenit căpitanul echipei şi campion al Ligii 1 sub comanda lui Marius Şumudică, Alexandru Stan a jucat puţin la FCSB. În cei trei ani, a apărut în doar 14 meciuri şi a avut o pauză de doi ani în care efectiv nu a jucat, ci doar s-a antrenat. 

O accidentare gravă la genunchi i-a dat planurile peste cap, încă din startul aventurii la FCSB, care, în schimb, i-a achitat toate salariile. 

La începutul sezonului 2021-2022, Alexandru Stan a plecat la Poli Iaşi, unde a jucat în 13 meciuri. 

Afla mai multe despre: alexandru stanfcsbgigi becalialexandru stan fcsbalexandru stan plata fcsb 

viewscnt
Articole similare