Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Băi, Oli... Şi dacă nu ne calificăm, ce?". MM Stoica a luat un pumn de medicamente, iar Olăroiu, surprins, a chemat doctorul: "Ce i-ai dat ăstuia? Uită-te la el" | EXCLUSIV

"Băi, Oli... Şi dacă nu ne calificăm, ce?". MM Stoica a luat un pumn de medicamente, iar Olăroiu, surprins, a chemat doctorul: "Ce i-ai dat ăstuia? Uită-te la el" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Actualul manager general de la FCSB, Mihai Stoica, a rememorat cele mai importante meciuri ale echipei din Europa. Printre altele, oficialul a povestit un moment fabulos, care a fost generat de tensiunea dublei manşe cu Rapid, din sferturile de finală ale Cupei UEFA.

Calmantele l-au făcut pe MM Stoica să spună un lucru surprinzător în faţa lui Cosmin Olăroiu

FCSB şi Rapid rămân protagonistele celui mai important moment european din acest secol pentru fotbalul românesc. Cele două rivale s-au întâlnit în sferturile Cupei UEFA, iar echipa antrenată de Cosmin Olăroiu s-a calificat după 1-1 pe Giuleşti şi 0-0 pe terenul FCSB-ului. În semifinale, clubul finanţat de Gigi Becali a fost eliminat dramatic de Middlesbrough.

"A reprezentat cea mai mare performanţă a unei echipe româneşti. Noi aveam o absenţă mare, Iacob, iar Rapid arăta foarte bine. Cursa lui Opriţa din meciul tur... Pe Stancu l-a pierdut pe drum. Repriza a doua a meciului ăsta n-am putut s-o văd. Am stat pe bancă şi nu m-am putut uita la meci. Eu am făcut şi o mare tâmpenie, că eu înainte de meci efectiv nu am dormit câteva nopţi. În ziua meciului eram terminat", a declarat expertul Telekom Sport, Mihai Stoica. 

Mihai Stoica: "Îmi pusesem în gând să mă las dacă nu ne califcam"

MM Stoica, cel care a plecat la Unirea Urziceni câţiva ani mai târziu, a dezvăluit cum s-a resimţit presiunea momentului, de la nopţi nedormite, până la calmante şi chiar gândul retragerii. Un moment inedit a avut loc cu câteva ore înainte de meciul decisiv. 

Atunci, medicul Radu Paligora i-a dat calmante ca să le ia în timpul returului, dar oficialul de la FCSB s-a grăbit şi l-a luat prin surprindere pe Cosmin Olăroiu cu replica sa. 

"I-am spus medicului Paligora <<Băi, doctore, dă-mi ceva>>. Eram la Oli în briou, mi-a dat un pumn de medicamente. Le-am luat pe toate şi, la un moment dat, am început să-i spun lui Oli <<Auzi, băi, Oli... Şi dacă nu ne calificăm, ce? Merge o echipă românească mai departe>>. 

Oli s-a uitat aşa la mine, ţin minte că fuma pe vremea aia... <<Aha, da>>. A deschis uşa şi a strigat <<Doctore!>>. A venit Paligora şi l-a întrebat <<Ce i-ai dat ăstuia? Uită-te la el. E prea zen>>. Doctorul a zis <<I-am dat nişte calmante, dar le ia la meci>>. Eu le luasem pe toate (n.r. - râde). 

Şi-au făcut efectul foarte devreme, nu aveam niciun fel de probleme, iar la meci am fost terminat. Pe final mă întreba Oli cât mai e şi i-am zis că nu ştiu. <<Uită-te la ceas>>. <<Nu mă uit>>. Am fost terminat. Aşa tensiune nu am simţit în viaţa mea, cred că am îmbătrânit 30 de ani la meciul ăla şi vă dau cuvântul meu de onoare că îmi pusesem în gând să mă las dacă nu ne califcam, a doua zi să mă las. Aşa eram eu ăla de atunci, acum mă gândesc că e o copilărie. Nu puteam trece peste eventualul eşec", a mai spus oficialul FCSB. 

Cum aratau echipele de start la FCSB - Rapid, 0-0, în sferturile de finală ale Cupei UEFA

  • FCSB: Carlos - Ogăraru, Goian, Ghionea, P. Marin - Nicoliţă, Rădoi, Paraschiv, Dică - Opriţa, A. Cristea
  • Rapid: D. Coman - Maftei, M. Constantin, Rada - Bădoi, Grigore, C. Stancu, I. Stancu - Buga, Moldovan, D. Niculae

Rememorând deplasările cu echipa, Mihai Stoica şi-a adus aminte de dialogul pe care l-a purtat cu artista Pink, înainte de Rangers - Unirea Urziceni 1-4, în grupele Champions League. 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbrapidcosmin olaroiusteaua rapid cupa uefamm stoicamihai stoica calmante 

viewscnt
Articole similare