adplus-dvertising
You are here:

Ce s-a întâmplat când MM Stoica a început să facă glume în şedinţa lui Edi Iordănescu. "Băi, gata. Mai subţire" | EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat când MM Stoica a început să facă glume în şedinţa lui Edi Iordănescu. "Băi, gata. Mai subţire" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu este noul selecţioner al României, iar managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit cum se comportă antrenorul în cadrul unui grup. MM şi-a amintit de o şedinţă de pregătire a echipei din Berceni.

Edi Iordănescu, noul selecţioner al României. Ce se întâmpla la FCSB

Fiul fostului selecţioner a petrecut doar câteva luni pe banca FCSB, în acest sezon, iar ruptura s-a produs după ce au apărut disensiuni între el şi finanţatorul Gigi Becali. 

În pragul numirii lui Iordănescu junior la echipa naţională a României, MM Stoica, fostul său colaborator, a dezvăluit metodele antrenorului, dar şi ce aşteptări să aibă cei din jurul primei reprezentative. 

"Două luni şi jumătate, da (n.r. - au lucrat împreună la FCSB). Dacă programul nostru începertea la 9:30, jucătorii trebuiau să fie la 9:30 la micul dejun ca la 11 să iasă pe teren. La 10:30 să fie la sală, să facă prevenţia şi după să iasă pe teren. 

Dacă la ora 9 exista un membru al staff-ului care să nu fi fost deja la micul dejun şi să nu-şi fi făcut deja treaba, era mare mirare. Adică este un tip atât de meticulos şi de disciplinat, organizat, cum eu n-am văzut, deşi am lucrat cu antrenori. Ca el n-am mai văzut, extrem de serios la şedinţele de pregătire, cea cu staff-ul, care începea la 10. Nu existau glume în şedinţa de pregătire a antrenamentului, cu staff-ul", a declarat expertul Telekom Sport, Mihai Stoica. 

"Când am văzut că Edi nici măcar nu zâmbeşte, am zis <<Băi, gata>>"

Carismaticul conducător de la FCSB a luat parte la şedinţele de pregătire ale echipei şi chiar a încercat să destindă atmosfera, dar Edi Iordănescu şi-a păstrat seriozitatea care l-a caracterizat de-a lungul carierei de antrenor. 

"Eu mărturisesc că sunt genul care mai glumeşte, încearcă să mai destindă atmosfera. Am făcut vreo două glume, am văzut că râd cei din staff, nu şi secundul lui care venise, că ştia că nu are voie. Când am văzut că Edi nici măcar nu zâmbeşte, am zis <<Băi, gata>>. 

I-am şi zis lui Marius Ianuli, care participa şi el <<Mache, mai subţire>>. Când se terminau toate şi plecau jucătorii, pentru că stăteam mult, Edi era deschis şi un tip super ok, glumeţ, dar extrem de serios. Nu cred că l-am văzut vreodată relaxat în intervalul 9-15 să zic aşa, dar după e alt om. Nu există să nu urmărească un meci, nu. E un tip care vrea foarte tare să reuşească şi nu suportă să... E orgolios. 

Sigur că am fost dezamăgit că a plecat şi el poate că a avut un regret că a plecat. Acum, dacă semnează cu naţionala, nu cred că mai are vreun regret, că nu există un antrenor în lumea asta care nu-şi doreşte să antreneze echipa lui naţională", a adăugat managerul general al FCSB. 

Mihai Stoica a dezvăluit că Ladislau Boloni s-a înţeles asupra părţii financiare cu FRF, dar anumite condiţii au anulat mutarea plănuită de Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă. 

viewscnt
Articole similare