Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat cu Florin Tănase în amicalul Oţelul Galaţi - FCSB. Temerea lui MM Stoica la startul Superligii: "N-aş vrea să fim pe aceeaşi linie"

Ce s-a întâmplat cu Florin Tănase în amicalul Oţelul Galaţi - FCSB. Temerea lui MM Stoica la startul Superligii: "N-aş vrea să fim pe aceeaşi linie"

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre startul noului sezon din Superligă, dar şi despre căpitanul Florin Tănase, după amicalul câştigat cu Oţelul Galaţi, scor 1-0.

Mihai Stoica, despre noul sezon şi Florin Tănase

FCSB a câştigat ultimul amical al verii, la Galaţi, cu Oţelul, printr-un gol marcat de Florinel Coman în minutul 66. La Galaţi, în faţa a 13.000 de spectatori, vicecampioana României, FCSB, a întâlnit într-un meci amical echipa locală, Oţelul, nou promovată în Liga 2.

Introdus pe teren încă din primul minut, Florin Tănase a arătat aceeaşi determinare şi a fost schimbat în minutul 28. MM Stoica a susţinut că jucătorul a fost tensionat, a avut o mică problemă medicală şi a fost schimbat de Toni Petrea, 

De asemenea, oficialul FCSB se teme de startul Superligii, sezonul 2022-2023, în care nu şi-ar dori paşi greşiţi, ca în celelalte sezoane. 

"Mereu am început foarte prost ultimele sezoane, n-aş vrea să fim pe aceeaşi linie, să încercăm să reparăm ceva greşit. Sper să începem bine.

Tănase era un pic încărcat, nu cred că e ceva îngrijorător. El vrea să joace mereu. A simţit ceva şi înainte de meci, iar acum s-a accentuat. Dar nu cred că vor fi probleme.

N-aş zice că s-a conturat un prim “11”, pentru că n-am avut toţi jucătorii apţi şi încă nu ştim ce pot. Bouhenna s-a antrenat prea puţin. Începe cam devreme sezonul pentru noi, dar nu avem foarte multe schimbări... mai puţin fundaşii centrali", a declarat Mihai Stoica.

Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbflorin tanaseotelul galati fcsb 

viewscnt
Articole similare